سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
بیمارستانی ک رفتم دولتی بود و بالا سر هر کدوممون ی دانشجو ترم هشت مامایی بود موقع دردا اون کمک میکرد و معاینه ب ععهده ش بود موقع زابمان برا برش و بخیه و اینا استادشون اومد
بیمارستانی ک رفتم دولتی بود و بالا سر هر کدوممون ی دانشجو ترم هشت مامایی بود موقع دردا اون کمک میکرد ...
دانشجو؟؟ معمولا میگند جاهایی که چ پزشک چ ماماش دانشجو باشند خیلی خوب نیست، هم کم تحربند هم چون دارند یاد میگیرند زیادی معاینه و اینا میکنند... شما راضی بودید؟؟
بیمارستانی ک رفتم دولتی بود و بالا سر هر کدوممون ی دانشجو ترم هشت مامایی بود موقع دردا اون کمک میکرد ...
منم قبول دارم دانشجو بیشتر حواسشون هست و دلشون میسوزه من خودم ک دانشجو بودم همش حواسم ب مادر بود ک خدایی نکرده چیزی نشه ولی تو بیمارستان انقدر سر ماما کار ریخته ک فقط حواسش ب حال مادر و بچهس
دانشجو؟؟ معمولا میگند جاهایی که چ پزشک چ ماماش دانشجو باشند خیلی خوب نیست، هم کم تحربند هم چون دارند ...
واسه من خدا رو شکر عالی بود دانشجویی ک بالا سرم بود خیلی هوامو داشت سرجمع شاااید پنج بار معاینه کرد الان دو ماه ا زایمانم میگذره بخیه ها و اینا هم اوکین خدا رو شکری