2777
2789
عنوان

ماما

193 بازدید | 11 پست

سلام

کسی برای زایمانش ماما همراه داشت؟ چیکارا میکنه؟ ارزش هزینه کردن داره؟

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
اگر زایمان طبیعی میخوای واقعاااا بدرد میخوره البته ی ادم مهربون باشه  چون از لحاظ روحی ساپورت ...

آره عزیزم اگر خدا بخواد میخوام طبیعی باشم

خب مگه خود بیمارستان ماما نداره این کارا رو بکنه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستانی ک رفتم دولتی بود و بالا سر هر کدوممون ی دانشجو ترم هشت مامایی بود موقع دردا اون کمک میکرد و معاینه ب ععهده ش بود موقع زابمان برا برش و بخیه و اینا استادشون اومد

بیمارستانی ک رفتم دولتی بود و بالا سر هر کدوممون ی دانشجو ترم هشت مامایی بود موقع دردا اون کمک میکرد ...

دانشجو؟؟ معمولا میگند جاهایی که چ پزشک چ ماماش دانشجو باشند خیلی خوب نیست، هم کم تحربند هم چون دارند یاد میگیرند زیادی معاینه و اینا میکنند... شما راضی بودید؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم اگر خدا بخواد میخوام طبیعی باشم خب مگه خود بیمارستان ماما نداره این کارا رو بکنه؟

ن عزیزم انقدر سرشون شلوغه ک فقط میاند معاینه میکنند و حال مادر و بچه رو چک میکنند ماما ورزش بت میده تو توپ میشوندت 

بیمارستانی ک رفتم دولتی بود و بالا سر هر کدوممون ی دانشجو ترم هشت مامایی بود موقع دردا اون کمک میکرد ...

منم قبول دارم دانشجو بیشتر حواسشون هست و دلشون میسوزه من خودم ک دانشجو بودم همش حواسم ب مادر بود ک خدایی نکرده چیزی نشه ولی تو بیمارستان انقدر سر ماما کار ریخته ک فقط حواسش ب حال مادر و بچهس

دانشجو؟؟ معمولا میگند جاهایی که چ پزشک چ ماماش دانشجو باشند خیلی خوب نیست، هم کم تحربند هم چون دارند ...

واسه من خدا رو شکر عالی بود دانشجویی ک بالا سرم بود خیلی هوامو داشت سرجمع شاااید پنج بار معاینه کرد الان دو ماه ا زایمانم میگذره بخیه ها و اینا هم اوکین خدا رو شکری

منم قبول دارم دانشجو بیشتر حواسشون هست و دلشون میسوزه من خودم ک دانشجو بودم همش حواسم ب مادر بود ک خ ...

آره واقعا دقت و وقت بیشتری میذارن دانشجوا و دل سوزترن

برا من میخواس با روغن کمرمو ماساژ بده نخواستم و استادش با اینکه بش میگف معاینم کنه نمیکرد میگف نمیخوام اذیتت کنم

منم قبول دارم دانشجو بیشتر حواسشون هست و دلشون میسوزه من خودم ک دانشجو بودم همش حواسم ب مادر بود ک خ ...

شما خودتون مامایید؟ میدونید داشتن یه مامای معمولی خوب چقدر هزینش میشه؟ چطوری میتونم یه ماما پیدا کنم و برم زیر نظرش؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه من خدا رو شکر عالی بود دانشجویی ک بالا سرم بود خیلی هوامو داشت سرجمع شاااید پنج بار معاینه کرد ...

عزیزم خدا حفظش کنه. انشالله منم بتونم زایمان خوبی داشته باشم... 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40