2777
2789
عنوان

ماما

193 بازدید | 11 پست

سلام

کسی برای زایمانش ماما همراه داشت؟ چیکارا میکنه؟ ارزش هزینه کردن داره؟

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
اگر زایمان طبیعی میخوای واقعاااا بدرد میخوره البته ی ادم مهربون باشه  چون از لحاظ روحی ساپورت ...

آره عزیزم اگر خدا بخواد میخوام طبیعی باشم

خب مگه خود بیمارستان ماما نداره این کارا رو بکنه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیمارستانی ک رفتم دولتی بود و بالا سر هر کدوممون ی دانشجو ترم هشت مامایی بود موقع دردا اون کمک میکرد و معاینه ب ععهده ش بود موقع زابمان برا برش و بخیه و اینا استادشون اومد

بیمارستانی ک رفتم دولتی بود و بالا سر هر کدوممون ی دانشجو ترم هشت مامایی بود موقع دردا اون کمک میکرد ...

دانشجو؟؟ معمولا میگند جاهایی که چ پزشک چ ماماش دانشجو باشند خیلی خوب نیست، هم کم تحربند هم چون دارند یاد میگیرند زیادی معاینه و اینا میکنند... شما راضی بودید؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم اگر خدا بخواد میخوام طبیعی باشم خب مگه خود بیمارستان ماما نداره این کارا رو بکنه؟

ن عزیزم انقدر سرشون شلوغه ک فقط میاند معاینه میکنند و حال مادر و بچه رو چک میکنند ماما ورزش بت میده تو توپ میشوندت 

بیمارستانی ک رفتم دولتی بود و بالا سر هر کدوممون ی دانشجو ترم هشت مامایی بود موقع دردا اون کمک میکرد ...

منم قبول دارم دانشجو بیشتر حواسشون هست و دلشون میسوزه من خودم ک دانشجو بودم همش حواسم ب مادر بود ک خدایی نکرده چیزی نشه ولی تو بیمارستان انقدر سر ماما کار ریخته ک فقط حواسش ب حال مادر و بچهس

دانشجو؟؟ معمولا میگند جاهایی که چ پزشک چ ماماش دانشجو باشند خیلی خوب نیست، هم کم تحربند هم چون دارند ...

واسه من خدا رو شکر عالی بود دانشجویی ک بالا سرم بود خیلی هوامو داشت سرجمع شاااید پنج بار معاینه کرد الان دو ماه ا زایمانم میگذره بخیه ها و اینا هم اوکین خدا رو شکری

منم قبول دارم دانشجو بیشتر حواسشون هست و دلشون میسوزه من خودم ک دانشجو بودم همش حواسم ب مادر بود ک خ ...

آره واقعا دقت و وقت بیشتری میذارن دانشجوا و دل سوزترن

برا من میخواس با روغن کمرمو ماساژ بده نخواستم و استادش با اینکه بش میگف معاینم کنه نمیکرد میگف نمیخوام اذیتت کنم

منم قبول دارم دانشجو بیشتر حواسشون هست و دلشون میسوزه من خودم ک دانشجو بودم همش حواسم ب مادر بود ک خ ...

شما خودتون مامایید؟ میدونید داشتن یه مامای معمولی خوب چقدر هزینش میشه؟ چطوری میتونم یه ماما پیدا کنم و برم زیر نظرش؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه من خدا رو شکر عالی بود دانشجویی ک بالا سرم بود خیلی هوامو داشت سرجمع شاااید پنج بار معاینه کرد ...

عزیزم خدا حفظش کنه. انشالله منم بتونم زایمان خوبی داشته باشم... 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40