eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 عنوان واد دارم میمیرم😭😭 161 بازدید | 14 پست سلام خانما من الان شش هفته و چهار روزمه دارز کشیده بودم یهو سمت چپ زیر شکمم گرفت تیر کشید تا پایین الانم شکمم خیلی درد میکنه هی پیچ میخورم چکار کنم نکنه چیزیش بشه خدایا😭😭😭😭لکه ببنیم اصلا ندارم چکار کنم😭😭😭😭قبلا حامله شدم لکه بینی داشتم سقط شد ولی درد نداشتم حتی موقع سقط،دعاکنید چیزی نشه (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭 1398/02/21 | 01:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shima_jooon عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 348 منم از این دردا ۲ماه اول داشتم چیزی نیست رحم داره باز میشه 💟خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت💖
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 یلحظه از درد عرق کردم مثه درد شکم پیچه وقتی ادم اسهال میشه اول فک کردم دستشویی دارم شبیه اون درده رفتم دیدم نه (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 منم از این دردا ۲ماه اول داشتم چیزی نیست رحم داره باز میشه سقط نشه😭دعام کن (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 منو شوهرم خیلی امید بستیم ب این نی نی بعدچندسال خوشحال شدیم (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 الان یکم اروم شده من میوه ی ترش خوردم ممکنه از اون باشه شکم دردم واسه بچه نباشه؟ (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 به حدی درد گرفت بی قرارم کرد ب خودم پیچیدم فقط انگتر ادم دستشوییش گرفته ببخشید اسهال (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
نیکو17 عضویت: 1394/05/27 تعداد پست: 3583 منو شوهرم خیلی امید بستیم ب این نی نی بعدچندسال خوشحال شدیم هر روز سوره حجرات بخون مطمئن باش سقط نميشه از همين الان شروع كن خدایا عزیزانم رو حفظ کن
مرجان_بانو1 عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 8987 شکم درد که برای باز شدن رحم. یک ابحوش نبات بخور شاید بهتر شدی.
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 شکم درد که برای باز شدن رحم. یک ابحوش نبات بخور شاید بهتر شدی. یعنی درد در این حد؟که از دردش عرق کردم تنم یلحظه اتیش شد (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 هر روز سوره حجرات بخون مطمئن باش سقط نميشه از همين الان شروع كن مرسی چشم،شما هم دعام کنید (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
مرجان_بانو1 عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 8987 یعنی درد در این حد؟که از دردش عرق کردم تنم یلحظه اتیش شد شاید واقغا دلپیچه داری خوب.... یک ابجوش تبات بخور. یک دوتا خرما.
نیکو17 عضویت: 1394/05/27 تعداد پست: 3583 مرسی چشم،شما هم دعام کنید حتما عزيزم انشاالله به سلامتي مياد بغلتاما اين سوره يادت نره معجزه ميكنه واسه من كه كرداين سوره واسه حفظ جنين هست از خواصش خدایا عزیزانم رو حفظ کن
shima_jooon عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 348 سقط نشه😭دعام کن انشاالله چیزی نیس.واسه من اینقدر درد میکرد از خاب بیدار میشدم گریه میکردم 💟خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت💖
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 شاید واقغا دلپیچه داری خوب.... یک ابجوش تبات بخور. یک دوتا خرما. میترسم تکون بخورم الان به پهلو چپ خوابیدم اروم شده میترسم تکون بخورم دوباره بگیره (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭