2777
2789
این خیلی جزئیات داره مثلا یه موقع میگی دلم میخواد به فلان چیز برسم ولی باز میرسی خوشحال نیستی یا به ...

عزیزم میفهمم چی میگی من خودم هیچی شادم نمیکنه ولی کسیو میشناسم که هر روز صبح بیدار که میشه خوشحال و سرحال ازش پرسیدم که حال خودم خوب بشه میگفت هدف دارم مثلا یکبار هدفش ماشینش بود بعد خونه،،،،،،،،،

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جزئیاتشو نفهمیدی ؟

ببین جزئیاتی که میگی به اطرافتم بستگی داره مثلا من خودم از نظر مالی پشتوانه ای ندارم کلاسم و ول کردم سر کار رفتم تمام وقت بود به کلاسم نمیرسیدم ،،،،،ولی اون کلاس رقص سالسا میره،کارش مال خودشه،مسافرتاشو میره،به خاطره پول و کار خوب حالش خوبه و البته اخلاق خوبی داره،مشکلاتشو تو ارومی حل میکنه،پدرومادر خوبی داره

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
ببین جزئیاتی که میگی به اطرافتم بستگی داره مثلا من خودم از نظر مالی پشتوانه ای ندارم کلاسم و ول کردم ...

آره درک می کنم چی میگی ولی خوشبخت ترین آدمم فکر منفی و روزمرگی داره مهم کنترل کردنشه که میخوام ببینم چجوری مدیریت می کنه مثلا همین دوستت که میگی صبح که پا میشه نمیگه با خودش خب که چی ؟ تا کی برم سر کار یا تا کی برم این کلاس اون کلاس آخرش که چی ؟ از این تکرار خسته نمیشه ؟

آره درک می کنم چی میگی ولی خوشبخت ترین آدمم فکر منفی و روزمرگی داره مهم کنترل کردنشه که میخوام ببینم ...

والا تا الان گله ای نکرده برعکس من،به من میگه غر غرو بی انگیزه منفی گرا😐صبحم راس ساعت ۶بیداره 

والا تا الان گله ای نکرده برعکس من،به من میگه غر غرو بی انگیزه منفی گرا😐صبحم راس ساعت ۶بیداره 

وای خوشبحالش ... منم یه مدت 6 پا میشدم ولی بعد از یه چند وقتی باز بی انگیزه شدم ... اگه این دوستت رو میبینی میشه این جزئیاتی که گفتم رو ازش بپرسی ؟

وای خوشبحالش ... منم یه مدت 6 پا میشدم ولی بعد از یه چند وقتی باز بی انگیزه شدم ... اگه این دوستت رو ...

باشه عزیزم امشبم مهمونی بودش 😎منم رفته بودم ماست و پنیر بخرم😂