2777
2789
عنوان

دوقطبی ام

2557 بازدید | 61 پست

به جرم داشتن بیماری دو قطبی نمی تونم ازدواج کنم  گرچه دکترم اجازه داده ولی در جامعه ما پسرها قبول نمی کنن یا بعد از مدتی می خوان جدا شن چون یه مرد نمی تونه این طور زندگی کنه می خواد زن شاد داشته باشه ولی اگه مردی دو قطبی باشه ممکن هست زن زندگی کنه کار و درسم رو رها کردم خیلی تلاش کردم حفظ شون کنم ولی نتونستم  بیماری قوی تر بود و قضاوت شدم و زخم زبان ها شنیدم چرا تنبلی چرا درس نمی خونی چرا سرکار نمی ری زن باید دستش تو جیبش باشه چرا ازدواج نمی کنی سنت بالا میره ها خستم از همه چیز خسته...برام دعا کنید راهم رو تو زندگی پیداکنم در این ماه مبارک رمضان و غروب آفتاب من هم برای آرامش شما دعا می کنم التماس دعا

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

اگه پیگیر درمان باشی این بیماری مانع درس خوندن نمیشه

بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا دوقطبی یعنی چی 

اختلال خلقی گاهی شاد شاد گاهی خیلی افسرده

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

ای جانم. عزیزم باید با بیماریت کنار بیای. متاسفانه مردم ما اطلاعات درستی از این نوع بیماریها ندارن و نادریت رفتار میکنن. ولی دارو بخوری کاملا کنترل میشه. من یه پسره رو میشنلختم که دوقطبی بود، انقققد دخترا جذبش میشدن.

خیلی