2777
2789
عنوان

دوقطبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2557 بازدید | 61 پست
سخته درک میکنم اول سعی کن خودت رو تغییر بدی  اگه علاقه داری تا بگم

بگو عزیزم

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطلاعی راجع بیماریت ندارم 

ان شاء الله به حق این روزهای عزیزم خدا همه بیمار ی هارو شفا بده عزیزم ...میون اینا شما و همچنین بیماری منو 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
من ازدواج کردم و یه دختر ۸ ساله دارم

دقطبی؟بعد ازدواج فهمیدی؟دو قطبی هستی؟شوهرتون مشکلی نداره

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
اختلال خلقی گاهی شاد شاد گاهی خیلی افسرده

عزیزم منم این حالت دارم . گاهی انقدر ناراحت و عصبی ک خودمو میزنم حتی فکر خودکشیم و گریه میکنم .و ی روز انقدر شادم ک حد نداره . یعنی منم دوقطبی ام ؟ 

به نیت شادی دلت وحل مشکلاتت صلوات فرستادم 1آیه الکرسی ام میخونم امیدوارم به حق این ماه عزیز خدا حاجت روات کنه

درتاریخ 1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد 1صلوات مهمونم کن حاجت روابشی انشالله🙏
یعنی چی چرا دوقطبی خودت.میگی یا دکتر.میگه؟

دکتر میگه

ببین تشخیص دوقطبی کار ساده ای نیست الان خیلیا تشخیص اشتباه میدن خیلیا افسردگی دارن ولی تشخیص دوقطبی بهشون میدن. حالات افسردگیتو ول کن اگه سرخوشی و سرمستی خطرناک داری دارو مصرف کن

من خودم تا حالا نفهمیدم دوقطبی م یا نه ؛؛مثلا بچم یا شوهرم یه کاری کنن ک  خوشم نیاد کلی دعواشون میکنم داد و بیداد حرص وجوش از اونور تا آروم میشم نگرانیشون میشم ک خدا نکرده بیمار نشن تصادف نکنن و فکر ای اینجوری آیا من بیمارم؟

اختلال خلقی گاهی شاد شاد گاهی خیلی افسرده

شرمنده من فک کردم منظورت اینه که بین مرد وزنی

💝بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید،تا کارهایی که انجام داده اید:وزن اول ۶۶/۹۰۰ وزن الان ۶۵/۵۰۰
دقطبی؟بعد ازدواج فهمیدی؟دو قطبی هستی؟شوهرتون مشکلی نداره

بله دو قطبی هستم بعد از ازدواج فهمیدم دو قطبیم شوهرم زیاد پیگیر بیماریم نیست میدونه مریضم دارو میخورم ولی وارد جزئیات نمیشه با مریضیم مشکلی نداره