2777
2789
عنوان

مادران نی نی آینده،منتظرا بیاین

131 بازدید | 27 پست

خانومایی ک اینماه منتظرن ببیننن پریود میشن نمیشن و آخر اردیبهشت موعدتونه 

چه علایمی دارین؟

من امروز سمت چپم زیر دلم تیر میکشه

کسی بوده اینا نشونه ش بوده ؟

۲۶ موعدمه

واژنمم نرم شده ترشحات کم لیز دارم

بیاین بگین چ علایمی دارین آیا این علایمام نشونه ی خوبیه 😔

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

من ۵ماه اقدام بودم و گاهی انقدر علائم داشتم که تهوع هم داشتم .. دل درد و کمر درد و ... همه چی علائم بود ولی نی نی نمیومد...تا اینکه رفتم دکتر بهم قرص داد این بار دیگه علائم نداشتم و انقدر بی تفاوت بودم که میدونستم بازم پری میشم... چون قرصم پروژسترون بود و قرار بود بعد خوردن اونا پری بشم و تو پری برم سونو.. بیشتر از اینکه به بارداری امیدوار باشم منتظر پری شدن بودم.. اما وسط اون نا امیدی و بیخیالی دیدم چند روز از وقتم هم گذشت و پری نشد و.. الان دخملم تو دلم داره لگد میزنه...

من ۵ماه اقدام بودم و گاهی انقدر علائم داشتم که تهوع هم داشتم .. دل درد و کمر درد و ... همه چی علائم ...

اوخی عزیزم خدا نگه دارش باشه ❤

برای منم دعا کن 

من ۸ ساله منتظرم 😔

تنبلی تخمدان دارم

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من علائم خاصی نداشتم ،و چون خیلی پریام منظم بود می دونستم دقیقا چه روزی پری میشم فقط همیشه ۲-۳ روز قبلش درد پری داشتم عینه همیشه البته من تخمدونه راستم تیر می کشید

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

دوست گلم شما ۱ کیلو‌هم وزن کم کنی، معجزشو می بینی اگه وزنت نرماله ورزش کن

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
طب سنتی هم رفتی..!؟

چندسال پیش ۳ ماه مصرف کردم تاثیری نداشت کلا پریودمم قط شد

زمستون گذشته دوباره ۳ ماه مصرف کردم بازم بی تاثیر

بدنم ب دارو شیمیایی بیشتر واکنش نشون میده

ان شاالله که باردار باشی عزیزم نا امید نباش ولی به علائم دل نبند متاسفانه علائم پریود و اوایل باردار ...

انشاالله ...

انشاالله شمام ب موقع و بسلامتی زایمان میکنید❤

دوست گلم شما ۱ کیلو‌هم وزن کم کنی، معجزشو می بینی اگه وزنت نرماله ورزش کن

صبحا پیاده روی میرم اگر صبحم نشد درطول روز یساعت پیاده روی میکنم

منم پلی کیستیک هستم 5ماه هم هس که اقدام کردم این ماه لتروزول و آمپول hcgزدم امروز موعدم بود بی بی مثبت شد. 4روز ب موعد مونده بود نوک سینم درد میکرد ترشحاتم زیاد بود و درد پری خیلی داشتم امیدوارم نی نی تو دلم باشه هنوز آزمایش ندادم

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  

بنظرم دعا خوندن خیلی تاثیر داره من هرشب سه تا آیت الکرسی میخوندم دستمو میذاشتم رو شکمم با دعای ربی تاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین و هرروز زیاد میخوندم شماهم امتحان کنین ضرر نداره

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  
بنظرم دعا خوندن خیلی تاثیر داره من هرشب سه تا آیت الکرسی میخوندم دستمو میذاشتم رو شکمم با دعای ربی ت ...

لاتذرنی

صبحا پیاده روی میرم اگر صبحم نشد درطول روز یساعت پیاده روی میکنم

ببین اضافه داری ؟؟؟ 

تهرانی؟؟؟ 

مرتب چک می شی،؟؟؟ فولی؟؟؟ اسپرم؟؟؟