2777
2789
عنوان

مادران نی نی آینده،منتظرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 27 پست
ببین اضافه داری ؟؟؟  تهرانی؟؟؟  مرتب چک می شی،؟؟؟ فولی؟؟؟ اسپرم؟؟؟

نه شهرستانم.وزنم ۶۹

اره هردوهفته دکتر میرم

اینماه فولیکول بالغ داشتم

اما بمن آمپول نداد

فقط گفت اقدام کن همونشبش

شوهرم سالمه

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
نه شهرستانم.وزنم ۶۹ اره هردوهفته دکتر میرم اینماه فولیکول بالغ داشتم اما بمن آمپول نداد فقط گفت ...

شما ۹ کیلو کم کن حدودا ماه اول بعده لاغری بارداری شک نکن 

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پلی کیستیک هستم 5ماه هم هس که اقدام کردم این ماه لتروزول و آمپول hcgزدم امروز موعدم بود بی بی مث ...

خوشبحالت خدا برات حفظش کنه انشاالله ❤

من ۵ شنبه دیگ موعدم میشه ۲۶

فعلا علایمم هیچی فقط امروز سمت چپ زیر دلم درد میکنه تیر میکشه 

منم فولیکول خوب داشتم اما آمپول نداد

فقط تو پریودی لترزول و کلومیفن خوردم

چرا امپول نداده؟

اندازه فولیکولم ۱۸×۱۸بود

شما چند بود؟

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
شما ۹ کیلو کم کن حدودا ماه اول بعده لاغری بارداری شک نکن 

جدی

چجوری اخه!

الانم کماه رمضونه نمیشه 😞

جدی چجوری اخه! الانم کماه رمضونه نمیشه 😞

اگه نی نی می خوای راهشو پیدا می کنی 

لاغری علاجه اصلیه ناباروریه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
بنظرم دعا خوندن خیلی تاثیر داره من هرشب سه تا آیت الکرسی میخوندم دستمو میذاشتم رو شکمم با دعای ربی ت ...

انشاالله 

عزیزم عکس بی بی چک  و میذاری ببینم ؟

اگه نی نی می خوای راهشو پیدا می کنی  لاغری علاجه اصلیه ناباروریه

اره انشاالله خدا اراده بده 

😔

خوشبحالت خدا برات حفظش کنه انشاالله ❤ من ۵ شنبه دیگ موعدم میشه ۲۶ فعلا علایمم هیچی فقط امروز سمت چ ...

دوتا فولی داشتم یکی 21 یکی19

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  
من امروز فارغ شدم

توروخدا برام دعا کن منم دیگ پریود نشم و باردار باشم ❤

قدم کوچولو هم مبارک 😍

سالهای زیادییییی کنار هم با خوشی سلامتی زندگی کنید.آمیییین ❤

وای عزیزم با خیال راحت برو آزمایش 😍

خدا نگه دارش باشه انشاالله ❤

برای منم دعا کن لایق بشم مادربشم

وای عزیزم با خیال راحت برو آزمایش 😍 خدا نگه دارش باشه انشاالله ❤ برای منم دعا کن لایق بشم مادربشم

انشالله عزیز دلم شماهم بزودی ی نی نی ناز و سالم میاد تو دلت. فردا میرم آزمایش برام دعا کنید

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه