2777
2789
عنوان

خواب دیدم😭

246 بازدید | 30 پست

خانوما اول از همه بگم من یه پسر سه ساله دارم یه دختر یه ساله من بعد دخترم باردار شدم چون شیر میدم نفهمیدم سیزده هفتگی فهمیدم چون پریود نمیشدم با این که خیلی میترسیدم به اصرار همسرم چون توانای نهداشتنشو با دو بچه نداشتیم سقط کردم از اون موقع کا. من شده گریه همش به خودم نفرین میکنم همش پشیمونم عصر خواب دیدم رفتم به روضه امام حسین همه گریه میکردن من نگاه کردم به نفرین کردن به خودم برگشتم هی به خودم میگفتم قاتل که به روضه نمیره بد جور درگیر این خواب شدم 😭یعنی تعبیرش چی میتونه باشه یعنی تا عمر دارم به روضه نرم😭😭😭

باید برای پیش یه روحانی شاید باید دیگه شو بدی

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.