خانوما اول از همه بگم من یه پسر سه ساله دارم یه دختر یه ساله من بعد دخترم باردار شدم چون شیر میدم نفهمیدم سیزده هفتگی فهمیدم چون پریود نمیشدم با این که خیلی میترسیدم به اصرار همسرم چون توانای نهداشتنشو با دو بچه نداشتیم سقط کردم از اون موقع کا. من شده گریه همش به خودم نفرین میکنم همش پشیمونم عصر خواب دیدم رفتم به روضه امام حسین همه گریه میکردن من نگاه کردم به نفرین کردن به خودم برگشتم هی به خودم میگفتم قاتل که به روضه نمیره بد جور درگیر این خواب شدم 😭یعنی تعبیرش چی میتونه باشه یعنی تا عمر دارم به روضه نرم😭😭😭
والا من یه دختر پنج ماهه دارم داشتم الان ب شوهرم میگفتم دوباره حامله بشم چی؟گفت شده سقطش میکنم ولی نگهش نمیداریم همین یکیو ب سروسامون برسونیم کافیه 😃😃😃😃بعدش رفته کان....م برداشته میگه از این ب بعد هواسم هس نشه
بنظر من ک کار درستی کردی وقتی دیدی تواناییشو نداری بدبختش نکردی خداهم خودش میبخشه
زندگی رو خدا میبخشه.روزیم خدا میده.برا همینه گرفتن جان به هر دلیل گناهه.حرف شما شبیه آیه قرآنه که میگه از ترس فقر کشتید؟مگه ما خداش نبودیم مگه روزی همه شما رو ما ندادیم؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=604627&PostID=25776131#25776131 اونایی که روابط خوبی با همسر دارن بیان به ما هم یاد بدن