2777
2789
عنوان

همسایه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 164 پست
خب اخه ما خیلی باهم صمیمی نیستیم اگر یه دفه برم اینطور بگم بازم شک میکنه انگار مستقیم بگم بهتره

برو مستقیم بگو

مرده هیچ غلطی نمیتونه بکنه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو مستقیم بگو مرده هیچ غلطی نمیتونه بکنه

مرده از اون کثافتاس یه سری من داشتم به شوهرم میگفتن ی روز ب زنش میگم فرداش ب مدیر ساختمون گف بعضیا فک میکنن زن خودشون خیلی خوبه نمیدونن خیانت میکنه و از این چرت و پرتا اونم گذاشت کف دست شوهرم اومد بالا گف اینا چی میگن ینی انقدر از اون روز عصبی ام که حد نداره هرکی بود لوش میداد

مگه چون پرستاره وشاغل مجوز برای طلاقش میشه  مگه‌تضمینی هست بعدطلاق افسرده نشه یا وضعش بدتر ...

زنه شاغل ربطش ب مجوز طلاق چیه؟حرفایه منو خوندید یا فقط ریپلای میکنید؟

اگ افسرده بشه؟این اگ هایه پوچ و توخالی ک هنوز واقعیت ندارن، بله برایه همه نسخه جدایی نمیپیچن، ما ادما درکنار هم میتونیم زندگی کنیم تا وقتی ک ب هم ازاری نرسونیم، اگ از نظر شما این خانوم ک شاغله و داره جون میکنه برای زندگیش با شوهرش ک از قضا هر روز با ی هرزه میخابه باید این قضیه مهروموم بمونه ک ی وقت جدانشن ک افسرده نشه ک حالش بد نشه و.... پس من با شما حرفی ندارم چون بیشتر از این نمیخام وقتمو تلف کنم

زنه شاغل ربطش ب مجوز طلاق چیه؟حرفایه منو خوندید یا فقط ریپلای میکنید؟ اگ افسرده بشه؟این اگ هایه پوچ ...

عزیزم میخوام برم بهش بگم و برام مهم نیست که بعداش چی میشه چون اگر هر اتفاقی بیفته من خودمو مقصر میدونم که چرا سکوت کردم اینطوری من راحت میشم اگر بگم 

خب اخه ما خیلی باهم صمیمی نیستیم اگر یه دفه برم اینطور بگم بازم شک میکنه انگار مستقیم بگم بهتره

استارتر شما لازم نیس ب این خانوم غیرمستقیم و تو لفافه بگی، 

بهشون صادقانه و اروم با ی مقدمه چینی بگو ی جوری بگو ک پیشه شما احساس خورد شدن نکنه خودتو همدرد نشون بده و از شوهرش شاکی، مطمن باش خودش برایه زندگیش تصمیمشو میگیره و از شما ممنون میشه ک زودتر فهمید تا ی بیماری نگرفته بیماری ام نباشه چطور بیخبر از همه جا با این  مرد میخابه و برا زندگیشون زحمت میکشه

این چندوقت توتمام پست ها وتاپیک ها هرکس درددل میکنه همه میگند جداشو واقعا چرا طلاق انقدرعادی شده من باورم نمیشه قدیم ها هم این مشکلات بود اما زوج ها چهل سال درکنارهم خوب یابد سرمیکردند خانم های مطلقه توایران مشکلات پیدامیکنند چراتبعات طلاق رو نمیبینید هنوز توایران طلاق مذموم هست بااینکه فراوانی داره فرزند طلاق ایجاد کردن هم مذموم هست اگرواقعا واقعا راهی برای حل مشکلات نبود خدااجازه داده طلاق صورت بگیره وهزار راه نرفته هست چرااون راه ها روامتحان نکنیم ایران بحران فرهنگی پیداکرده باامار بالای طلاق و اعتیاد وغیره شاید همین زن مطلقه بره زندگی یه زوج دیگه روخراب کنه و بشه زن صیغه ای یه مرد متاهل شاید خودکشی کنه شاید افسرده بشه شاید بچه اش معتاد بشه چرابه اینافکرنمیکنیم و برای همه نسخه ی طلاق میپیچیم متاسفم