2777
2789
عنوان

همسایه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 164 پست
چرا میخای همش زنشو مقصر جلوه بدی خیلی از مردایی ک خیانت کردن زناشون شاغل نبودن و خونه رو هم به مدت ط ...

متاسفم که منظورم رو‌کسی متوجه نشد من میدونم مرد مقصره اما ریشه ی رفتار مرد کجاست خودشه یازنش!!! ایا داخل زندگی شون هستید ببینید کدوم بیشترمقصرند کدوم کمتر!!!! باید روانشناس بررسی کنه که ظاهرا هدو همدیگه رو رهاکردند که همسایه فهمیده چه گندی توزندگی شون رشد کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماهم عجیبی که باکنایه نظر دادی منظورت چی بود

کنابه نبود دارن میگن خانمی که بیرون خونه داره رحمت میکشه شوهرش سواستفاده میکنه  اونوقت شما تو متن های طولانی داری زنش رو میکوبی مگه میشه زنها بشینن تو خونه نه تفریح نه کار بیرون چهار چشمی مرد رو بپان ادمی که کثیفه راهی پیدا میکنه  مطمئن باش  حتی جلوی جشم زنش

متاسفم که منظورم رو‌کسی متوجه نشد من میدونم مرد مقصره اما ریشه ی رفتار مرد کجاست خودشه یازنش!!! ایا ...

خیانت هیچ توجیهی نداره اگه یه مرد با زنش مشکل داره بشینه باهاش حرف بزنه بره پیش مشاور اگه حل شدنی نیس ازش جدابشه بعد بره دنبال کثافت کاری ازدواج یعنی تعهد شمام فقط نظرت اینه لابد زنش کم گذاشته رفته بایکی دیگه متاسفم

خیانت هیچ توجیهی نداره اگه یه مرد با زنش مشکل داره بشینه باهاش حرف بزنه بره پیش مشاور اگه حل شدنی نی ...

ده بارگفتم مرد مقصرهست اما زن هم یک سر ماجراست  تواختلافات هردومقصرند همیشه وگرنه اختلافی پیش نمیاد مردی که شب ها تنهاست بهترین مرد دنیاهم باشه شاید پاش بلغزه وشیطان وسوسه اش کنه خواهرم پرستاره گاهی لازم باشه شیفت جابجا میکنند با همکارشون کاش این خانم هم شیفت شب نمیرفت وکاش باهمسرش دعوانداشت

استاتر میشه بگی تیپ و قیافه اون دختر هرزه چطور بود؟ یعنی خبلی آرایش میکنن؟؟ خدا لعنتشون کنه

اوایل که دیدم یه دختر میاورد خیلی ام معمولی بود حدود ۱۷ ساله بهش میخورد اما اینو ندیدمش

من حق روبه اقانمیدم ومتنفرم ازمردای هرزه مردخودم بود درستش میکردم اگردرست نمیشد رهاش میکردم &nb ...

خب این خانم بیچاره شاعله به نطرشما باید کارشو ول کنه به خاطر اینکه شوهرش توخونه تنهانباشه بهش خیانت کنه یااون شوهراحمقش یکم به خودش بیادو ازنبودزنش سواستفاده نکنه.الکی نظرندین

باهم دعوا دارند و بابد برند پیش مشاور ونمیرند که مرد خسته شده ورفته سمت زن دیگه شماازکجامیدونید علت ...

یعنی شماداری میگی زنش مقصره که این مرده هرروز درنبود زنش یه دخترمیاره خونه؟ چه حرفا. 

نه زنش مقصر نیست اما کاش سرکارنمیرفت و شب ها پیش مردش بود

خب شایدبیچاره مجبوره بره شایدمشکل مالی شایدشوهرش بهش پول نمیده هزارتا دلیل هست ولی ادم باید چه زن چه مرد پاک دامن باشه بقیش دیگه بهونست