2777
2789
عنوان

همسایه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 164 پست
عزیزم میخوام برم بهش بگم و برام مهم نیست که بعداش چی میشه چون اگر هر اتفاقی بیفته من خودمو مقصر میدو ...

خوشحالم برای این تصمیمت عزیزم بگو و خودتو ی عمر مدیون این خانوم نکن

اون موقع دلیلش واسه هیانت چیز دیگه ای بود

شاید اصلا خیانت نمیکرد ازکجامعلوم خیلی مردا اگرزندگی شون خوب باشه واززن وبچه شون راضی باشند خیانت نمیکنند مگر تنوع طلب باشند یاتربیت خانوادگی وذاتشون خراب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اصلا خیانت نمیکرد ازکجامعلوم خیلی مردا اگرزندگی شون خوب باشه واززن وبچه شون راضی باشند خیا ...

اگه این آقا با یه نفر بود می گفتیم باشه حرف شما درست(هر چند با کمال احترام اصلا قبول ندارم) ولی این آقا با زنهای مختلف رابطه داره.

کامنت هات رو بخون همه اش شده شاید شاید

شاید اگه زن تو خونه بود این شوهر جلو چشمش زن میاورد(عذر میخوام ولی تموم مثالهایی که زدی در همین حد سطح پایین بود)

زنه شاغل ربطش ب مجوز طلاق چیه؟حرفایه منو خوندید یا فقط ریپلای میکنید؟ اگ افسرده بشه؟این اگ هایه پوچ ...

باهم دعوا دارند و بابد برند پیش مشاور ونمیرند که مرد خسته شده ورفته سمت زن دیگه شماازکجامیدونید علت کارمرد رو شاید زن مقصرباشه منم وقتم روباشماتلف نمیکنم زن های مطلقه ومشکلات وافسردگی شون رو دیدم دراطرافیانم که گفتم شمااولین بار منو ریپلای کردید من کاری باشمانداشتم ازاول وفقط جواب استارتر رو دادم طلبکارهم شدید جالبه حرفتون توهین داشت که گفتید وقتم روباشماتلف نمیکنم من بااستارتر حرف زدم نیازی نبود نظراتم روبخونید و درتصاد بامن جواب بدبد واخرش بگید وقتتون روبامن تلف نمیکنید واقعا که....

باهم دعوا دارند و بابد برند پیش مشاور ونمیرند که مرد خسته شده ورفته سمت زن دیگه شماازکجامیدونید علت ...

براتون ارزویه ی تلنگر نسبت ب افکار و عقایدتون میکنم همین، کل زندگی مربوط ب زیر شکم نیس ک حقو دودستی تقدیم این اقا میکنید چرا چون زنش شیفته و ب اقا شاید نمیرسه، موفق باشید.

انقدر ازدواج ها آبکی شده وانقدرمردم مغرو ولوس وناپاک شدند وبلد نیستند زندگی کنند که آمار طلاق سربه فلک زده زن ها شاغل شدند مردا خانه نشین زن ها تمکین نمیکنند مردامشروب خور وخانم بازشدندوتنوع طلب واقعا ماایرانی ها داریم به کحامیریم هدف ازازدواج چیه خرج میلیونی شب عروسی مردن وبعدچندماه جداشدن یابعدچندسال بابچه جداشدن  فرزند طلاق هم شده عنصر افسرده ی جامعه وشاید بزهکار اگرهم بزهکارنشه تااخرعمر افسرده است چون والدینش کنارش نیستنداینا روتواطرافیانم نمونه دیدم که میگم چراقدیم ها این خبرانبود چون مردم پاک بودند درامدها حلال البته توکتاب خوندم اینا ازعلایم ظهور امام زمان عج هست توکتاب خوندم نریزید سرم که چراربطش دادم به امام زمان قدیم ها زن باچادرسفید میرفت منزل شوهر باکفن میرفت قبرستون وچهل سال باهمسرش زندگی میکرد الان اکثرا جوونها تابگی چی تودفترخونه اند برای طلاق برای جشن عروسی همه مدل گناهی میکنند ویه مشت رسوم خرافی وخرج تراشی انجام میدندبعدش توزندگی شون مشکل میفته چون آگاهی شون در همسرداری ضعیفه ازماست که برماست من ادم میشناسم تاسه بار زن عوض کرده هم توفامیل وهم توبازیگرا مهارت های همسرداری روهم ازدبستان تا دانشگاه کسی اموزش نمیده به جوونها ومیرند زیر یه سقف انقدرازمون وخطامیکنندکه ازهم زده میشند وبدو بدو میرند جدامیشند اشکال هم ازبرنامه های دولته هم ازمردم هم ازخانواده ها وتا هزارسال دیگه این چرخه ی معیوب ادامه خواهدداشت

براتون ارزویه ی تلنگر نسبت ب افکار و عقایدتون میکنم همین، کل زندگی مربوط ب زیر شکم نیس ک حقو دودستی ...

من حق روبه اقانمیدم ومتنفرم ازمردای هرزه مردخودم بود درستش میکردم اگردرست نمیشد رهاش میکردم  اما ما داخل زندگی شون نیستیم ببینیم کی مقصره کی نیست فقط میدونم که درست نیست چنین مردی که بدذاته شب ها تنها باشه واقعا زنش یه لحظه فکرنمیکنه شب ها مردش تنها توخونه چه میکنه من یک ساعت زندگیم روخالی نمیکنم بااینکه میدونم همسرم اهل چیزی نیست زن باید سیاست داشته باشه

اينجورمردااصلاحياندارن اگه يه تهمتي به استارتربزنه چي

غلط کنه مگه شهر هرته 

جلو آدم پررو باید پررو بود

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
من حق روبه اقانمیدم ومتنفرم ازمردای هرزه مردخودم بود درستش میکردم اگردرست نمیشد رهاش میکردم &nb ...

چرا میخای همش زنشو مقصر جلوه بدی خیلی از مردایی ک خیانت کردن زناشون شاغل نبودن و خونه رو هم به مدت طولانی خالی نمیزاشتن مرد هوس باز از هرفرصتی استفاده میکنه 

واس خالی کردن عقده هاشم دیواری کوتاه تر از زنش نداره حتی خیلیاشونم به ظاهر عاشق زنشون هستن