2777
2789
عنوان

همسایه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 164 پست
موسیقی بی کلام بذار سخنرانی گوش بده صدای تلویزیون  یارادیورو زیاد کن تا صداشون اذیتت نکنه یابرو ...

چه ميدوني خداچطوري مقررميكنه شايدحكمت خداست كه استارتركه به صداحساسه بشه همسايه اينا واوناموقع رابطه صداشون استارترواذيت كنه تاشايدازاين طريق خانمش بفهمه من به شخصه اگه روزي بفهمم يه مردداره به زنش خيانت ميكنه حتماغيرمستقيم به خانمش ميگم انتظاري كه ازهم جنس خودم دارمم همينه هيييييچ زني طاقت خيانت نداره وزودتربفهمه راضيتره

كاش زمان به عقب برميگشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه زن خیلی خوبی داره انقدر زحمت میکشه که حذ نداره و فوق العاده مهربون اما مرده گاهی میزنه زن رو گاه ...

زن شاید خوب باشه اماچی شده که کتک میخوره باید بره پیش مشاور زندگیش رو درست کنه نه اینکه هرشب سرکارباشه وشوهرش خونه رو بایه نامحرم الوده کنه

چه ميدوني خداچطوري مقررميكنه شايدحكمت خداست كه استارتركه به صداحساسه بشه همسايه اينا واوناموقع رابطه ...

اتفاقا بنظرم زودتر بفهمه نابود میشه یا طلاق میگیره وافسرده میشه و ازدواج دوم بدتری میکنه یاتااخرعمر ازتمام مردا زده میشه وتنها میمونه نمونه اش رودیدم که میگم و یا تحمل میکنه وجدانمیشهو بازم نابودمیشه خیلی وقتها خیلی چیزا رو ندونستن بهتره من باشم نمیگم وباعث جدایی زوجی نمیشم

اون احاره نشینه ما صاب خونه

استارتر با مشورت همسرتون ب ی شکلی ک خودتون صلاح میدونید ب خانومه این اقا برسونید ک درنبودش زن میاره، خودتونو مدیون این خانوم نکنید ک بعدها پشیمون میشید سخته برایه ی زن شاغل سخته ک بفهمه داره برا چ زندگی جون میکنه بهش بفهمونید ی جوری، تا برا زندگی خودش، خودش تصمیم بگیره، این خانوم مستقله از پسه خودش برمیاد

خودتونو مدیون نکنید

میشه بگی چطور غیر مستقیم بگم 

مثلاسرحرف درباره ساختمون باهاش واكن بگوساختمون بغلي خيلي ناامن شده هرروززناي ناجورميان وميرن وبحث وبكش به خيانت وبه اينكه به مردانميشه اعتمادكردببين نظرش درباره خيانت چيه؟به نظرمن خودش ميدونه

كاش زمان به عقب برميگشت
مگ حرف من با شما سره اینک استارتر باید برن حتما ب خانومه این مرد بگن؟ شما داری میگی باعثه طلاق ی زن ...

مگه چون پرستاره وشاغل مجوز برای طلاقش میشه  مگه‌تضمینی هست بعدطلاق افسرده نشه یا وضعش بدتر نشه شماچه میدونید اون زن چه مدل اخلاق وروحیاتی داره برای همه نمیشه نسخه ی جدایی پیچید

مثلاسرحرف درباره ساختمون باهاش واكن بگوساختمون بغلي خيلي ناامن شده هرروززناي ناجورميان وميرن وبحث وب ...

نه نمیدونه 

من میخوام بگم بعضی روزای ۴ شنبه خیلی غروبا صدای جیغ میاد از خونتون من خیلی اذیت میشم 

این خوب نیس؟ 

استارتر با مشورت همسرتون ب ی شکلی ک خودتون صلاح میدونید ب خانومه این اقا برسونید ک درنبودش زن م ...

دقيقامنم همين نظرودارم يه خانم شاغل نيازي به يه مردهرزه نداره

كاش زمان به عقب برميگشت
نه نمیدونه  من میخوام بگم بعضی روزای ۴ شنبه خیلی غروبا صدای جیغ میاد از خونتون من خیلی اذیت می ...

اين كه ديگه غيرمستقيم نيست اون ميگه جيغ چي شماهم مجبوري بگي

كاش زمان به عقب برميگشت