2777
2789
عنوان

همسایه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 3496 بازدید | 164 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چون به این هرزه ها پول میده پدرشونم درمیاره.اینام جیغشون میره هوا.البته من اینو از یکی شنیدم.مام پسر ...

اخه میخواد زنیکه بخنده صداشو میندازه رو حلقش با تمام قوا عربده میزنه مرده ام تشویق میکنه اه اه مرده شور

وقتی میگند زن بشینه بالای سر زندگیش وشوهر وبچه بعد از ازدواج یکی از دلایلش اینه اون زن داره توب ...

اخه زن خیلی خوبی داره انقدر زحمت میکشه که حذ نداره و فوق العاده مهربون اما مرده گاهی میزنه زن رو گاهی داد میزنه

وقتی میگند زن بشینه بالای سر زندگیش وشوهر وبچه بعد از ازدواج یکی از دلایلش اینه اون زن داره توب ...

شما چی میگی!؟! حالت خوبه؟!؟! 

یعنی مرد باید انقد پایین تنه اش بی اختیار باشه که زنش بره سرکار بره هرزگی کنه!؟!؟! 

کجای اسلام اینو میگه!؟! مگه ما نگهبان مرداییم!؟!؟ 

طرف زحمت کشیده درس خونده شاغل شده الان بخاطر بیشرفی شوهرش باید بشینه خونه!!!!! 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

اینم از اون حرفا بودااااا

زن بشینه تو خونه که آقا هرزگی نکنه.

این زن اگه تو خونه هم بود شوهرش جایی پیدا میکرد واسه این کارها.

مگه بیمارستان و شغل شیفتی دل به خواهیه که بگن به من شیفت صبح بدین فقط؟؟

در عوض این زن به پشتوانه همین شغل می تونه مرد فاسد رو از زندگیش بیرون کنه نه اینکه بشینه و بسوزه

من بیشتر اوقات تنهام همسرم ماموریته و تو هفته دوروز بیشتر خونه نیست 

بهترین راه اینه اگه اجاره نشینی، از اونجا برید

رَبَّنــٰا وَلَا تُحَمِّلْــنَا مَا لَا طَـاقَةَ لَنَـا بِهِ✨🕋🤲🏻
اخه زن خیلی خوبی داره انقدر زحمت میکشه که حذ نداره و فوق العاده مهربون اما مرده گاهی میزنه زن رو گاه ...

پس بازنش مشکل داره که زن میاره خونه مرد کم بیاره تورابطه ی عاطفی باهمسرش سریع میره سمت گناه حالا یا خانم بازی هست یامشروب باموادمخدر یا کتک کاری الانم که شرایط جامعه مون مهیای تمام این گناهان شده

اینم از اون حرفا بودااااا زن بشینه تو خونه که آقا هرزگی نکنه. این زن اگه تو خونه هم بود شوهرش جایی ...

این مرد انقدر بی شرفه که محل کارش نمیره و میره خون اون زن امروز داشتن صحبت میکردن زنه گف کم میای خونمون زیاد بیا به خدا فضول نیستم ولی صدا واضح میاد 

من اتفاقا فکرکردم که میگم اولا شاید اون خانم حرف همسایه روباورنکنه واون مرد حاشا کنه دوما خدابخوادبا ...

مگ حرف من با شما سره اینک استارتر باید برن حتما ب خانومه این مرد بگن؟

شما داری میگی باعثه طلاق ی زن بی پناه نشن و خدا اگ خودش بخاد رسواش میکنه، خانوم این چ حرفیه؟ میتونم براتون زن بشمارم ک ب خاطر کثافت کاریه شوهراشون چ بیماری هایی از جمله ایدز ک نگرفتن، شما اگ کمی فکر کنید بعد نظرتونو ثبت کنید خوبه ک خاننده رو ب انفجار نرسونید، این خانم پرستاره این یعنی میتونه مستقل زندگی کنه پس نگید بی پناه، همسرش رو تخت این خانوم با خانومایه هرزه لذتشو میبره اونوقت شما چی میگید!!!

استارتر با مشورت همسرش باید ب این نتیجه برسه ک بگن یا ن من نگفتم تنهایی و بدون مشورت بره ب خانوم بگه

کسی گوگل کنه این سایتو ب همین نظراته ما میرسه، امیدوارم با کمی فکر نظرمونو ثبت کنیم، و امیدوارم همسره شما این تاپیک هارو نبینن موفق باشید