2777
2789
عنوان

همسایه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 164 پست

بنظرم یجوری بگو بهش. چون ممکنه خانومش بیماری بگیره و دخترش بی مادر بشه خدایی نکرده. اونوقت بدترین شرایط پیش میاد براشون. من معتقدم اگه زندگی خراب بشه بهتر از زندگی کردن با ی هرزه س

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
من تو سایت نظر نمیدم خیلی با خودم کلنجار رفتم ک نگم اما نتونستم  خانم شما مطمنی اول فک میکنی ب ...

من اتفاقا فکرکردم که میگم اولا شاید اون خانم حرف همسایه روباورنکنه واون مرد حاشا کنه دوما خدابخوادبالاخره رسوامیشه چرا شرش دامن این خانم روبگیره و همسرش هم دعواش کنه وبگه به توچه دخالت کردی توزندگی مردم من ازچندجهت فکرکردم که گفتم عقل هم دارم توهین نکنید لطفا ما پلیس زندگی خودمون هستیم نه همسایه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از چی میترسی؟ مرده قراره چیکارت کنه؟ یه بار که زنش بیمارستانه و خودش مشغول هرزگی زنگ بزن به زنش بگو بیا خونه شوهرت زن آورده 

هم به زنه لطف کن هم خودت راحت شو

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
واقعا همین طوره من سر اینکه یه مغازه دارپولمو خورده رفتم شورای حل اختلاف گف برو حالا یکاریش میکنیم ا ...

اره متآسفانه خیلی بده

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

از چی میترسی؟ مرده قراره چیکارت کنه؟ یه بار که زنش بیمارستانه و خودش مشغول هرزگی زنگ بزن به زنش بگو ...

من تا حدودی صداشونو ضبط کردم به نظرت به اون خانم بگم که گوش کنه؟ 

من تا حدودی صداشونو ضبط کردم به نظرت به اون خانم بگم که گوش کنه؟ 

بهترین راه اینه خانمش سر صحنه برسه که مرده نتونه انکار کنه 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
منم همین برام جای سواله اصلا من صدای خانومشو نشنیدم ولی هر سری کسی میاد جیغ میزنن 

چون به این هرزه ها پول میده پدرشونم درمیاره.اینام جیغشون میره هوا.البته من اینو از یکی شنیدم.مام پسره همسایه قبلیمون هرررزگاهی یکیو میاورد صداش خیلی بلند بود.

بهترین راه اینه خانمش سر صحنه برسه که مرده نتونه انکار کنه 

ولی میخوام بگم دیگه صبرم تموم شده من دست خودم نیست که عصبی میشم رفتم دکتر ولی همسرم میگه زیادی حساسی ولش کن نمیدونم چیکار کنم 

وقتی میگند زن بشینه بالای سر زندگیش وشوهر وبچه بعد از ازدواج یکی از دلایلش اینه اون زن داره توبیمارستان سختی میکشه این اقا هم داره لذت گناهش رومیبره لااقل شیفت صبح بگیره تازندگیش ازهم نپاشه اما بازم صلاح نیست همسایه به گوشش برسونه شاید تقدیر خدا وحکمت این بوده که تاحالانفهمه و اعصابش نابود نشه و بعد طلاق اوضاع بدتری داشته باشه که تاحالا متوجه نشده