همسایه امون بیشتر وقتا یه زن رو میاره خونه صداشون اذیتم میکنه من دچار صدا بیزاری هستم واقعا کلافه ام کرده میخوام برم به زنش بگم میگن مرده بلاسرت میاره نرو چیکار کنم؟ الان یکی دو ساعته عصبی ام نشسته فقط گریه میکنم
بنظرم یجوری بگو بهش. چون ممکنه خانومش بیماری بگیره و دخترش بی مادر بشه خدایی نکرده. اونوقت بدترین شرایط پیش میاد براشون. من معتقدم اگه زندگی خراب بشه بهتر از زندگی کردن با ی هرزه س
خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
من تو سایت نظر نمیدم خیلی با خودم کلنجار رفتم ک نگم اما نتونستم خانم شما مطمنی اول فک میکنی ب ...
من اتفاقا فکرکردم که میگم اولا شاید اون خانم حرف همسایه روباورنکنه واون مرد حاشا کنه دوما خدابخوادبالاخره رسوامیشه چرا شرش دامن این خانم روبگیره و همسرش هم دعواش کنه وبگه به توچه دخالت کردی توزندگی مردم من ازچندجهت فکرکردم که گفتم عقل هم دارم توهین نکنید لطفا ما پلیس زندگی خودمون هستیم نه همسایه
منم همین برام جای سواله اصلا من صدای خانومشو نشنیدم ولی هر سری کسی میاد جیغ میزنن
چون به این هرزه ها پول میده پدرشونم درمیاره.اینام جیغشون میره هوا.البته من اینو از یکی شنیدم.مام پسره همسایه قبلیمون هرررزگاهی یکیو میاورد صداش خیلی بلند بود.
وقتی میگند زن بشینه بالای سر زندگیش وشوهر وبچه بعد از ازدواج یکی از دلایلش اینه اون زن داره توبیمارستان سختی میکشه این اقا هم داره لذت گناهش رومیبره لااقل شیفت صبح بگیره تازندگیش ازهم نپاشه اما بازم صلاح نیست همسایه به گوشش برسونه شاید تقدیر خدا وحکمت این بوده که تاحالانفهمه و اعصابش نابود نشه و بعد طلاق اوضاع بدتری داشته باشه که تاحالا متوجه نشده