2777
2789
عنوان

همسایه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 164 پست

بدبختی اینه که پلیسم بخوای زنگ بزنی وارداین‌مسائل نمیشه ومیگه حیثیتیه وبایدبریدحل اختلاف .مگراینکه شهودبیارین که مثلاموجب سلب اسایش ویااسیب جدی دیده باشین

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپکه ایشالله مگه چقد اشتها داره کارد بخوره ایشالله از ته خشک بشه بیفته

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
موسیقی بی کلام بذار سخنرانی گوش بده صدای تلویزیون  یارادیورو زیاد کن تا صداشون اذیتت نکنه یابرو ...

من تو سایت نظر نمیدم خیلی با خودم کلنجار رفتم ک نگم اما نتونستم 

خانم شما مطمنی اول فک میکنی بعد نظرتونو ثبت میکنید؟ 

ب گوشه خانومه اون اقا نرسونه ک ی وقت باعثه طلاق نشه ک  اگ مقرر باشه از طرف خدا زنش میفهمه؟ 

اگ از یکی از این خانومایی ک میاره ایدز یا هپاتیت یا هر بیماریه دیگ ای بگیره و ب خانمش منتقل کنه چی؟جوابی دارید؟

چرا زندگی با ی مرد هرزه کثیف ک وقتی زنش شیفته کاریه برای زندگیشون و نمیدونه ک وقتی داره جون میکنه شوهرش تو خونه خودش رو تخت خودش داره با یکی دیگ...

متاسفم فقط همینو میتونم بگم کاربر ب اسم ب اصطلاح عقل

بدبختی اینه که پلیسم بخوای زنگ بزنی وارداین‌مسائل نمیشه ومیگه حیثیتیه وبایدبریدحل اختلاف .مگراینکه ش ...

واقعا همین طوره من سر اینکه یه مغازه دارپولمو خورده رفتم شورای حل اختلاف گف برو حالا یکاریش میکنیم اون وقت اینو ک اصلا کاری نمیکنن

اخه مگه صدا داره؟ چ طور با زن خودش باشه بی صداس،برام سواله ها چند تا تاپیک دیدم می گفتن صدا می یاد و زن می یارن،طرفم متاهل بودخ اخه چرا خودشون بی صدا هستن با یکی دیگه صدادار،بالاخره با زنشم هست دیگه قبلا ک بوده چرا صدا نداشته

من باشم نذري ميبرم براش توش كافور ميريضم

یه سری نذری بردم اومد پشت در درو وا نکرد سایه اش زیذ در بود بعد زنش از بیرون اومد گف پس چرا درو وا نکرده براتون اینقدر کثیفه

اخه مگه صدا داره؟ چ طور با زن خودش باشه بی صداس،برام سواله ها چند تا تاپیک دیدم می گفتن صدا می یاد و ...

چون اون زن ها هرزه ان با صدا باید لوندی کنن 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
اخه مگه صدا داره؟ چ طور با زن خودش باشه بی صداس،برام سواله ها چند تا تاپیک دیدم می گفتن صدا می یاد و ...

منم همین برام جای سواله اصلا من صدای خانومشو نشنیدم ولی هر سری کسی میاد جیغ میزنن