هانی2222 مدیر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 693 عنوان همسایه مون | مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 164 پست همسایه امون بیشتر وقتا یه زن رو میاره خونه صداشون اذیتم میکنه من دچار صدا بیزاری هستم واقعا کلافه ام کرده میخوام برم به زنش بگم میگن مرده بلاسرت میاره نرو چیکار کنم؟ الان یکی دو ساعته عصبی ام نشسته فقط گریه میکنم 1398/02/18 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانی2222 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 693 وووووو مگه رابطه جیغ و داد داره چه بدونم انگار زنه عمدی میکنه اخه بد بختی اینه دختر قبلی رو فهمیدم کیه این جدیده
هانی2222 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 693 اینجور ادما شرف ندارن خودتو درگیرش نکن. والا اخه من خیلی حساسم صدام نره اون وقت این بیشرف رعایت نمیکنه
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 40995 چه بدونم انگار زنه عمدی میکنه اخه بد بختی اینه دختر قبلی رو فهمیدم کیه این جدیده شغلشون همینه خوب 🤢🤢🤕🤕😷😷😝😝 ( )
شبننننننم عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 3575 اخه نه شماره زنشو میتونم گیر بیارم نه باجه هست این طرفا زنه پرستاره میره شیفت این دخترشو میزاره خونه ... چقدآشغاله شوهرش.بهش بگو ولی بگو به شوهرش نگه که توگفتی
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12400 وووووو مگه رابطه جیغ و داد داره اره براهرزه هااونجوره ظاهرا ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 والا اخه من خیلی حساسم صدام نره اون وقت این بیشرف رعایت نمیکنه خاک بر سرشون پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15918 حالا هي مسخره كنين🤣 داشتن سک س میکردن صداشون استارترو اذیت میکنه. اینم جواب جدی خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
guiyy عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 449 والا اخه من خیلی حساسم صدام نره اون وقت این بیشرف رعایت نمیکنه ب شوهرت بگو بهشون تذکر بده برای باردار شدنم ی صلوات بفرستین😍😘
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12400 بگوخجالت ازماه رمضان بکش لااقل حرومزاده ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
ارزو127 عضویت: 1393/06/06 تعداد پست: 10386 اخه نه شماره زنشو میتونم گیر بیارم نه باجه هست این طرفا زنه پرستاره میره شیفت این دخترشو میزاره خونه ... خدا لعنتش کنهخونه حرمت داره توش زن و بچه اش زندگی میکنن من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12400 چه بدونم انگار زنه عمدی میکنه اخه بد بختی اینه دختر قبلی رو فهمیدم کیه این جدیده یعنی میشناسین؟ ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 اره براهرزه هااونجوره ظاهرا عیییییییی مرده شورشون پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 40995 خدا لعنتش کنه خونه حرمت داره توش زن و بچه اش زندگی میکنن اون خاک برسری ک حرمتِ زنِ زندگیشو نگه نمیدارهحرمت خونه چه حالیشه 😣 ( )
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12400 یعنی واقعازن خودش تاحالانفهمیده؟خیلی حرفه ها😐😐 ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
ارزو127 عضویت: 1393/06/06 تعداد پست: 10386 اون خاک برسری ک حرمتِ زنِ زندگیشو نگه نمیداره حرمت خونه چه حالیشه 😣 خدا نیاره برای هیچکس تحمل مرگ شوهر راحت تر از تحمل خیانتشه من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊