2777
2789
عنوان

مادرشوهر عوضی😲فکرشم نمیکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5064 بازدید | 126 پست
بنظر من مادرشوهر اون بی فرهنگه که جهیزیه عروسشو قبل عروسی به همه نشون میده  خیلی کار زشتیه

این بی اجازه میرفته خونشون معلومه

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
بگو دیگ گشنمونه میخوایم بریم بخوابیم    

من یه عالمه کار دارم بچه هامم نمیذارن بخوابم تا چشام میاد روهم دخترم میگه نتاب😥😥

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدالان فهمیدم مادرشوهره کلید واحد بالارو داره و هرچی دختره و پسرع میخرن میاره ب فامیل و همسایه نشون میده

عروسش گفت حتی ی بار حس کردم چای سازم قشنگ از کارتن دراومده و بد گذاشتنش درش بازبوده اما شوهرم گفته مامانم اینقدر شعور داره اینکارو نکنه

و بدترش اینه  ک ب همه گفته پسرم داره جهیزیه میخره و پددزنش کار نداره

چجوری باابروی عروس و پسرش بازی میکنه و چجوری میتونه بدون اجازه وسایلارو بیاره ب بقیه نشون بده

حای پتو رو باز کردن از کاورش دوباره چپوندن اون تو

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
من یه عالمه کار دارم بچه هامم نمیذارن بخوابم تا چشام میاد روهم دخترم میگه نتاب😥😥

خو نتاب،،،چرا میتابی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

میگه مادرشوهر طرف بهشون نشون میداده وگرنه انقدر یه ادم بی فرهنگه که بره بگه خونه عروستون که تازه داره جهیزیه میخره و ببینم 😑🙄

خدایا شکرت با تمام وجود شکرت 💛💜❤
بنظر من مادرشوهر اون بی فرهنگه که جهیزیه عروسشو قبل عروسی به همه نشون میده  خیلی کار زشتیه

اره مثلا همسایه ها رفتن خونش واسه جلسه وام هفتگی میره وسایل عروسش میاره پایین ک نگا توروخدا چی خریده

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

ن جلسه وام بوده همسایه ها بودن همه

خو نتاب،،،چرا میتابی

روزه ام بخدا گشنم نمیشه ها فقط بی حس میشم چای لعنتی بدمعتادم کرده یکم بتابم خوب میشم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"