2777
2789
عنوان

مادرشوهر عوضی😲فکرشم نمیکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5064 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مثلا همسایه ها رفتن خونش واسه جلسه وام هفتگی میره وسایل عروسش میاره پایین ک نگا توروخدا چی خریده

واقعا چه بيشعور خب عروسه خودش به مادر شوهرش بگه دوس ندارم كسى وسايلمو قبلش اينكه بچينم ببينه الكى بگه شگون نداره مردم چش ميزنن

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
کلیدو عوض کنن کلیدو یبار بشکونه تو در

میگه اصلا جرات نداریم ب رو بیاریم ممکنه مغلطه کنه و ابروریزی دربیاره

من فکرشم نمیکردم همچین زنی باشه😔

عروس خانم خیلی ناراحته میگه بهم توهین میشه من از پول خودم میگیرم بشوهرم میگه چقدر پول دادی واسه این بشقابا

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

مادرشوهرمنم وقتی جهاز چیده بودیم خواهرو فک وفامیلاشو اورده بود نگاه کرده بودن مسخره ام کرده بودن🙄🙄

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
اره مثلا همسایه ها رفتن خونش واسه جلسه وام هفتگی میره وسایل عروسش میاره پایین ک نگا توروخدا چی خریده

وااااای عجب مادرشوهری داره دختره

بدون اجازه وسایل میراه

فکر کنم زیر پوشتی داره پز میده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
تا الان فکر میکردم مادرشوهر خودتو میگی عوضی😂😂😂 اصلا چرا کلید داشته؟

میگه از اول داشتن 

خیلی کار زشتیه وقتی نیستن بری امار بگیری😐

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
وااااای عجب مادرشوهری داره دختره بدون اجازه وسایل میراه فکر کنم زیر پوشتی داره پز میده

ن مثلا مسخره میکنه سلیقه عروسش

و اینکه میخاد بهمه بگه پسرم داره میخره بابای عروس پول نمیده 

عجججب

بنظرم وسایلارو تو یه اطاق بچینه روش پارچه بکشه یا در اطاق و قفل کنه

نمیدونم ادم ابروی عروسشو ببره خودش سربلند میشه واقعا؟

من که احساس میکنم بگم زنداداشم خوبه یا اینو خودش خریده یا مرتب و باسلیقس احترام داداشم و خودمم بالا میره

شعور و سطح تفکر متفاوته

بابا قفلو عوض کنن

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید