2777
2789
عنوان

مادرشوهر عوضی😲فکرشم نمیکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5064 بازدید | 126 پست
عجب بی شعور...یبار دختره به پسره بگه واضح نشون بده بهش،که ببین فلان چیز تعقییر کرده.تا پسره یجور به ...

پسره میدونه ولی ب رو نمیاره 😔

اصلا بعید بود این رفتار

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فكر كنم مادر شوهر خودت خيلي خوبه؟؟

اين كار و اين خد فضولي كاملا تو خانواده داماد عاديه😂😂

خونه ما يه ربع با ماشين تا خونه مادرشوهرم فاصله داشت تا يه هفته بعد عروسي كليدمونو به من نميداد

ميگفت تو كه جايي نميري كليد بخوايي😳😳😳

عروسش میگه مادرشوعرم ب هر روشی شده با طعنه باخنده باشوخی میخواد ب همه ثابت کنه ک پدرم منو شوهرم راه نمیده خونش و ما قبل عروسی خودمون اومدیم اینجا زندگی میکنیم و شوهرم داره جهیزیه میخره

وای خدا چ اشتباهی کردم من😔

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
فكر كنم مادر شوهر خودت خيلي خوبه؟؟ اين كار و اين خد فضولي كاملا تو خانواده داماد عاديه😂😂 ...

🙄 تو راهم که برم بوسه بزنم بر سر مادرشوهرم 😶😑

خدایا شکرت با تمام وجود شکرت 💛💜❤
مادرشوهرمنم وقتی جهاز چیده بودیم خواهرو فک وفامیلاشو اورده بود نگاه کرده بودن مسخره ام کرده بودن🙄🙄

ن من مامانم برا خواهر ک خرید جهزیه با اینکه همه چیز مارک گرفتن یخچال و همه چیز برقی مارک بوووش گرفتن ولی هم دامادمون هم خواهرم ب کسایی ک خواستن بیان نگاه کنن رو ندادن اصلا دلیلی ندارع بقیه بیان نگاه کنن ک چی بشه مثلا

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره
فكر كنم مادر شوهر خودت خيلي خوبه؟؟ اين كار و اين خد فضولي كاملا تو خانواده داماد عاديه😂😂 ...

کلا نزدیکی با قوم شوهر دردسر البته قوم خوب هم هست ولی به نظر من کم هست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
فكر كنم مادر شوهر خودت خيلي خوبه؟؟ اين كار و اين خد فضولي كاملا تو خانواده داماد عاديه😂😂 ...

مادرشوهر من معمولیه خوب نیست

ولی خیلی فضول نیست 

عروسش میگه مادرشوعرم ب هر روشی شده با طعنه باخنده باشوخی میخواد ب همه ثابت کنه ک پدرم منو شوهرم راه ...

نگران نباش کار شما بد نبوده 

فکر میکنی باقی افراد مشکلاتشون و اختلافاشون ازین خانم کمتره

همه همچین مواردی دارن

وقتی با بغض برام میگه همش خودمو لعنت میکنم چرا شمارشو دادم اخه

من گفتم ی کار خیر انجام بدم.باورکنین همه چیزشون خوبه ها فقط این مشکل و دارن😔

نگران نباش کار شما بد نبوده  فکر میکنی باقی افراد مشکلاتشون و اختلافاشون ازین خانم کمتره همه ...

نمیدونم ی حس عذاب وجدانی دارم ک مادر هم نداره بدتر😢

ن من مامانم برا خواهر ک خرید جهزیه با اینکه همه چیز مارک گرفتن یخچال و همه چیز برقی مارک بوووش گرفتن ...

منم اجازه ندادم با این که مادرشوهرم بعد عروسی خیلی اصرار کرد 

بنظر من سلیقه من حتی با مادرمم متفاوته دلیلی نداره یه غریبه بیاد بیاد بگه سلیقش فلان و اینجوری مهم اینه من خونمو دوست دارم 

وقتی با بغض برام میگه همش خودمو لعنت میکنم چرا شمارشو دادم اخه من گفتم ی کار خیر انجام بدم.باورک ...

عزیزم هد کس تو خانواده شوهر یه سری مشکلات دارن خیلی کم پیش میاد بدون مشکل زندگی بگذره حالا ابن مشکلا برای هرکس متفاوته