2777
2789
عنوان

مادرشوهر عوضی😲فکرشم نمیکردم

5064 بازدید | 126 پست

همسایه مادرشوهرم ی خانواده درست و حسابی و اصیل بودن و قرار بود پسر اولشون ازدواج کنه گاهی مادر و خواهر پسر میرفتن خواستگاری و گاهی پسره خودش معرفی میکرد از بین همکاراش و همکلاسیاش و خلاصه مهم نبود سنتی یا امروزی بودن ازدواجش اما جور نمیشد ک نمیشد 

خیلی خانومه ناراحت بود ی بار ب من گفت مامانت تو همسایه هاشون یا فامیل دختری سراغ نداره.یهو ی جرقه تو ذهنم خورد ک همسایه مامانم تازگی ۹ماهه فوت شده و دخترش تنهاست باپدرش عجب دختر خوبی و اینکه تازگیا پدرش ازدوج کرده ۲ماهه و تو دلم گفتم چی ازین خانواده بهتر

گفتم اتفاقا ی دختری هست ولی فقط شماره میدم و خودتون تحقیق و بررسی کنین من فقط معرفی میکنم

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

خب

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خوب!

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

از مامانم شماره گرفتم و دادم و بعدها متوجه شدم ک اره رفتن و اومدن و گویا همون دختره داره جور میشه 

خدایی من و شوهرم و خلنواده شوهرم ازین همسایشون هیچ بدی ندیدیم پسرشونم واقعا اقابود و دختره هم بیرون واقعا دخترخوبی بود و اینا چندماهیی نامزد کردن و بعد عقد کردن و دخترخانوم هم دانشجو بود هم دفتر وکالت استادش کار میکرد واس سابقه یا سرگرمی یا درامد کلا فعال بود

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

بابا خب خب نکنید دیگه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"