شرکت بورس یک سری کلاس های مقدماتی داره که 8 جلسه دو ساعتس که توی یک ماه برگزار میشه شما با استفاده از اون میتونید 20 الی 30 درصد سرمایه گذاری رو یاد بگیرین - بعد از ماه رمضان شروع میشه ولی شما باید چند روز قبلش حضوری برید برای ثبت نام
شرکت بورس یک سری کلاس های مقدماتی داره که 8 جلسه دو ساعتس که توی یک ماه برگزار میشه شما با استفاده از اون میتونید 20 الی 30 درصد سرمایه گذاری رو یاد بگیرین - بعد از ماه رمضان شروع میشه ولی شما باید چند روز قبلش حضوری برید برای ثبت نام
مبلغ شروعش فک نکنم حتما باید مقدار خاصی باشه فک کنم حتی با صد هزار تومنم بشه بعد چند سال پیش که دوستم میگفت اولش تو یه قسمت میشه سرمایه گذاری کرد که سود و زیانش تا هفت درصده حالا دقیق نمیدونم کاش اون کتابی که برام فرستاده بود رو داشتم حالا یه کتاب دیگه دانلود کردم شروع کنم
بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند
فک کنم سود مشخص نداره قیمتا بالا پایین میشه مثلا اون دوستم میگفت یه قیمتی رو مشخص میکردم پیش خودم بعد که به اون قیمت میرسید میفروختم و باز سهام دیگه ای میخرید
بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند
بشه برم که خیلی خوبه فقط نمیدونم بچه رو کجا بذارم& ...
ببینید شهر های مختلف معمولا یه تالار بورس دارند که کلاس هم برگزار میکنن وووولی نمیشه گفت به کامل بودن کلاسی که در سطح مقدماتی شرکت بورس تهران برگزار میکنه شهری که هستین رو سرچ بکنید بزنید تالار بورس فلان جا - زنگگ بزنید بهشون ببینید کلاس مقدماتی برای سرمایه گذاری دارن یا نه - کارگزاری ها هم کلاس دارن - کلاس برید خوبه