در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بورس باید مغز متفکر داشته باشی،قوی باشی،ب روز باشی،مدام پیگیر باشی از مبالغ کم سرمایه گذاری کن،کار ...
قبلا یکی یه کتاب بهم معرفی کرد که الان پیداش نمیکنم یادم نمیاد اسمش چی بود میخوام اگه کسی کتاب خوبی میشناسه معرفی کنه خیلی وقته میخوام برم تو بورس ولی الان دیگه تصمیم جدی گرفتم میدونم که میتونم فقط شروعش برام یه کم سخته
بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند
همون شروعش مهمه تا قلق کار دستت بیاد ولی خب الان بورس ریزش داره
مهم نیست سرمایه خیلی کم میخوام شروع کنم فعلاشرایط کار کردن بیرون خونه رو ندارم میخوام خوب یاد بگیرم یه دوستی داشتم که خرج زندگیشو از بورس میداد اون موقع پیگیر بورس نبودم ولی الان تصمیممو گرفتم
الان بورس تو اوجشو منم یکی از دوستامون با بورس کار میکنه یه موقعهایی ضرر میکنن ولی یه موقعهایی خیلی سود میکنن. باید یه نفر ک اینکاره است رو پیدا کنی باهاش قرار داد ببندی یا اینکه بری آموزش ببینی
الان بورس تو اوجشو منم یکی از دوستامون با بورس کار میکنه یه موقعهایی ضرر میکنن ولی یه موقعهایی خیلی ...
کاش زودتر شروع میکردم هی پشت گوش انداختم چهار پنج ساله میخوام برم تو بورس ولی هر بار بی خیال میشم ولی اینبار دیگه تصمیممو گرفتم از همین امروز شروع میکنم اطلاعاتمو میبرم بالا به امید خدا تا ماه بعد دیگه تو بورس باشم