2777
2789
عنوان

بورس

1145 بازدید | 50 پست

کسی از بورس چیزی میدونه؟

میخوام تو بورس سرمایه گذاری کنم ولی چیزی ازش نمیدونم چیکار باید کنم ؟

کتابی چیزی که درست حسابی توضیح داده باشه  اگه میدونید معرفی کنین

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

دلارش کن بزار زیر فرش پولتو 😁بهتره

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم خوشال میشم چیزایی ازش یاد بگیرم اصلا ن بلدم ن کسی دورو برم تو برنامش بوده

من فقط یادمه یکی از دوستام بهم گفته بود باید بری تو یه کارگذاری بورس و یه کد اقتصادی بگیری

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

بورس باید مغز متفکر داشته باشی،قوی باشی،ب روز باشی،مدام پیگیر باشی

از مبالغ کم سرمایه گذاری کن،کار ریسک پذیریه،و....

تو نت کتاب سرچ کنی فک کنم بیاد مطالب خوب

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
دلارش کن بزار زیر فرش پولتو 😁بهتره

اونقدر پول ندارم فعلا میخوام با سرمایه کم تو بورس شرکت کنم وقتی خوب یاد گرفتم حالا پول بیشتر جور میکنم

بورس باید مغز متفکر داشته باشی،قوی باشی،ب روز باشی،مدام پیگیر باشی از مبالغ کم سرمایه گذاری کن،کار ...

قبلا یکی یه کتاب بهم معرفی کرد که الان پیداش نمیکنم یادم نمیاد اسمش چی بود میخوام اگه کسی کتاب خوبی میشناسه معرفی کنه خیلی وقته میخوام برم تو بورس ولی الان دیگه تصمیم جدی گرفتم میدونم که میتونم فقط شروعش برام یه کم سخته 

قبلا یکی یه کتاب بهم معرفی کرد که الان پیداش نمیکنم یادم نمیاد اسمش چی بود میخوام اگه کسی کتاب  ...

همون شروعش مهمه تا قلق کار دستت بیاد 

ولی خب الان بورس ریزش داره

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
همون شروعش مهمه تا قلق کار دستت بیاد  ولی خب الان بورس ریزش داره

مهم نیست سرمایه خیلی کم میخوام شروع کنم فعلاشرایط کار کردن بیرون خونه رو ندارم میخوام خوب یاد بگیرم یه دوستی داشتم که خرج زندگیشو از بورس میداد اون موقع پیگیر بورس نبودم ولی الان تصمیممو گرفتم 

الان بورس تو اوجشو منم یکی از دوستامون با بورس کار میکنه یه موقعهایی ضرر میکنن ولی یه موقعهایی خیلی سود میکنن. باید یه نفر ک اینکاره است رو پیدا کنی باهاش قرار داد ببندی یا اینکه بری آموزش ببینی 

الان بورس تو اوجشو منم یکی از دوستامون با بورس کار میکنه یه موقعهایی ضرر میکنن ولی یه موقعهایی خیلی ...

کاش زودتر شروع میکردم هی پشت گوش انداختم چهار پنج ساله میخوام برم تو بورس ولی هر بار بی خیال میشم ولی اینبار دیگه تصمیممو گرفتم از همین امروز شروع میکنم اطلاعاتمو میبرم بالا به امید خدا تا ماه بعد دیگه تو بورس باشم

بهتره سرچ کنی کانالهای تل گرا می هم هستن

آره یه کانال پیدا کردمخوبه  ولی خب دنبال یه چیزبهترم

کاش زودتر شروع میکردم هی پشت گوش انداختم چهار پنج ساله میخوام برم تو بورس ولی هر بار بی خیال میشم ول ...

خوبه ولی با پول کم شروع کن اولش هم اصلا فکر نکن سود میکنی تا دستت بیاد یکی دو سال طول میکشه 

مهم نیست سرمایه خیلی کم میخوام شروع کنم فعلاشرایط کار کردن بیرون خونه رو ندارم میخوام خوب یاد بگیرم ...

پس حتما ادامه بده چون الان علاقه داری

موفق باشی