2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 50 پست
خوبه ولی با پول کم شروع کن اولش هم اصلا فکر نکن سود میکنی تا دستت بیاد یکی دو سال طول میکشه 

آره پول کم میذارم تا راه بیوفتم

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی ممنون همچنین موفق باشی

شرکت بورس یک سری کلاس های مقدماتی داره که 8 جلسه دو ساعتس که توی یک ماه برگزار میشه شما با استفاده از اون میتونید 20 الی 30 درصد سرمایه گذاری رو یاد بگیرین - بعد از ماه رمضان شروع میشه ولی شما  باید چند روز قبلش حضوری برید برای ثبت نام

منم میخواستم الان این تاپیکو بزنممم

شرکت بورس یک سری کلاس های مقدماتی داره که 8 جلسه دو ساعتس که توی یک ماه برگزار میشه شما با استفاده از اون میتونید 20 الی 30 درصد سرمایه گذاری رو یاد بگیرین - بعد از ماه رمضان شروع میشه ولی شما  باید چند روز قبلش حضوری برید برای ثبت نام

شرکت بورس یک سری کلاس های مقدماتی داره که 8 جلسه دو ساعتس که توی یک ماه برگزار میشه شما با استفاده ا ...

ممنون کاش جور بشه بتونم برم

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
حداقل مبلغ شروعش چقدر هس حالا سود ماهیانه داره سالیانس چجوریه

مبلغ شروعش فک نکنم حتما باید مقدار خاصی باشه فک کنم حتی با صد هزار تومنم بشه بعد چند سال پیش که دوستم میگفت اولش تو یه قسمت میشه سرمایه گذاری کرد که سود و زیانش تا هفت درصده  حالا دقیق نمیدونم کاش اون کتابی که برام فرستاده بود رو داشتم حالا یه کتاب دیگه دانلود کردم شروع کنم 

حداقل مبلغ شروعش چقدر هس حالا سود ماهیانه داره سالیانس چجوریه

فک کنم سود مشخص نداره قیمتا بالا پایین میشه مثلا اون دوستم میگفت یه قیمتی رو مشخص میکردم پیش خودم بعد که به اون قیمت میرسید میفروختم  و باز سهام دیگه ای میخرید

کلاساش هر یک ماه اینطورا تکرار میشه نشد برید ماه بعدیشو برید که دستتون بیاد یکم 

بشه برم که خیلی خوبه فقط نمیدونم بچه رو کجا بذارم بعد این شهری که الان هستم اصلا سازمان بورس داره یا نه 

بشه برم که خیلی خوبه فقط نمیدونم بچه رو کجا بذارم& ...

ببینید شهر های مختلف معمولا یه تالار بورس دارند که کلاس هم برگزار میکنن وووولی نمیشه گفت به کامل بودن کلاسی که در سطح مقدماتی شرکت بورس تهران برگزار میکنه شهری که هستین رو سرچ بکنید بزنید تالار بورس فلان جا - زنگگ بزنید بهشون ببینید کلاس مقدماتی برای سرمایه گذاری دارن یا نه - کارگزاری ها هم کلاس دارن - کلاس برید خوبه

ببینید شهر های مختلف معمولا یه تالار بورس دارند که کلاس هم برگزار میکنن وووولی نمیشه گفت به کامل بود ...

تهران رفت و آمدش برام خیلی سخت میشه 

ممنون که توضیح دادی