2777
2789
عنوان

شوهرم گذاشت رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 5860 بازدید | 376 پست
کلا نیش دارن مثلا خواهرش عکسا عروسیمونو میگ بیار ببینم بعد میگ نگا چجوری اودشو چسبونده ب داداشم از ...

چه بی ادبه توچی گفتی 

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نریزین سرم...ولی کلا تو این سایت همیشه تو هر تاپیک فقط عشقتونه مخالف با استارتر باشین بنده خدا چیز بدی نگفته ک شوهرش حالا زوره هم بوده ک بوده داد زدن نداشته اصلا این خانوم خودشو لوس کرده یه کلمه گفته ذغالی نمیخام مگ زور بوده؟ یا خدااااااا فراااااار

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
شوهر پاچه خوار خودشیرینم دعوتشون میکنه من که میگم دوری و دوستی حالا من میرم اونجا یه چایی میخورم انق ...

برا شام نهار میان یا عصرونه؟

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
چه بی ادبه توچی گفتی 

منم گفتم ژستو عکاس داده 😔

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟           
من مغز شوهرمو بردم از بس از شرایط حاملگی براش گفتم خیلی دل نازکم همش میترسم تو بارداری ناراحتم کنه م ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       
ترشیده ان حتما ک اینجوری میگن

نه بابا ازدواج کرده بچه هم داره اما کلا تو جمعی چیزی باشه نمیتونن ببینن منو اخه خیلی ب خودم میرسم تو  جمع 

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟           
برا شام نهار میان یا عصرونه؟

نهار شام بابا عصرونه کجا بود 😂😂😂وای انقدم بخورن باورت میشه اومدن خونمون من ته چین گذاشتم چهارتا ماهی گذاشتم ۲۲تا با ماکارونی ۷۰۰گرمی دو بسته بازم واسه خودم شام نموند بخورم 😶😶

نه بابا ازدواج کرده بچه هم داره اما کلا تو جمعی چیزی باشه نمیتونن ببینن منو اخه خیلی ب خودم میرسم تو ...

اگ شوهرت پشتت نیس خودت جوابشون مودبانه بده ک دیگه بی احترامی نکنن

نمیدونم برم چیزی بخورم یا نه هیچی نخورم حالم بد بشه شوهرم بفهمه نباید اشک زنشو دراره بعدم بزنه بیرون😢😢

الان# باز یک عده شوهر دوست نما میان میگن چقد لوسی و اینا

نهار شام بابا عصرونه کجا بود 😂😂😂وای انقدم بخورن باورت میشه اومدن خونمون من ته چین گذاشتم چهارتا م ...

به شوهرت بگو من دیگه اشپزی نمیکنم خواستی دعوت کنی شام از بیرون بگیر دوبار اینکارو کرد دید هزینش زیاد میشه دیگه دعوت نمیکنه

اگ شوهرت پشتت نیس خودت جوابشون مودبانه بده ک دیگه بی احترامی نکنن

من کلا خیلی بی زبون شدم از وقتی ازدواج کردم

چیزی بهشون نمیگم جواب نمیدم ولی میام خونه کلی میشینم تو تنهایی گریه میکنم😔

پس ماها چی ما کی ناز کنیم کسی نیست به این مردها بگه بابا یکم ناز زنت را بخر اونم دل داره افسرده میشه ...

حرفت رو کاملا قبول رادم دوست خوبم...ولی در شرایط حال که تهاجم فرهنگی بر جامعه ما غالب شده و دشمن دست گذاشته رو بنیان خانواده تا خانواده های ایرانی رو از هم بپاشونه ما زن ها باید کمی قوی تر باشیم ...باید اول به خودمون متکی باشیم...زن های قدیمی مگه ناز کش داشتن ولی یه خانواده ده نفری رو به نحو احسن مدیریت می کردن ...شوهراشونم تو مشت خودشون نگه می داشتن ...خب گفتم که الان شرایط سخت تر شده و نگه داشتن مرد ها سخت تر ولی ما هم نباید دست روی دست بذاریم باید علمش رو داشته باشیم که چطوری زندگیمون رو برای خودمون نگه داریم ....خطر جدی داره همه خانواده های ایرانی رو تهتدید می کنه ...مردای ما هم امام زاده نیستن که  اونا هم انسان هستن و پاشون می لغزه ....تو خیابونا یه نگاه به بعضی خانوما بکنید با نحوه پوششون حتی لحن حرف زدنشون که ممکنه دل سخت ترین مردا رو بلرزونه ....دلم برای مردم کشورم می سوزه ....

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر 😍😍😍
نمیدونم برم چیزی بخورم یا نه هیچی نخورم حالم بد بشه شوهرم بفهمه نباید اشک زنشو دراره بعدم بزنه بیرون ...

حتمن بخور گناه تو و بچت چیه شوهرت اینجوری بار اومده به درک که بهش برخورد