2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم، خانوما کمککککک

187 بازدید | 40 پست

خانوما زخم دارم که عفونی شده چند دوره س میرم پیش دکترم اصلا خوبم نمیکنه با داروهاش (هم انتی بیوتیک میده هم پماد) نمیدونم چیکار کنم دلمم نمیخواد فریز کنم چون میترسم برا بارداری مشکلی پیش بیاد

چیکار کنم شما چیکار کردید چه داروهایی مصرف کردید که زخمتون خوب شد تا بگم دکتر بنویسه

خیلی اعصابم خورده چن روز پیش بعد رابطه لکه بینی داشتم لکه های قهوه ای تیره

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم وقتی زخم داری نباید رابطه داشته باشی بعدم همسرتم باید قرص مصرف کنه دوره درمانم باید کامل کنید...فریز کردن هیچ اشکالی برای بارداری ایجاد نمیکنه اما این زخم و عفونت ممکنه لوله هاتو درگیر کنه و اونوقت دیگه بطور طبیعی باردار نمیشی ...اما بهیچ عنوان وقتی زخمت طوریه که لک بینی داری موقع نزدیکی خواهشا اینکارو نکن بخودت رحم کن

من انجام دادم خوب شدم

یک هفته پماد وازینال ایدان ..بتادین واژینال هس 

یک هفته پماد واژینال لکورکس ...گیاهیه و اویشن شیرازیه 

تو این مدت اصلا رابطه نداشته باش 

رر کنارش برای تعادل هورمونا از عرق رازیانه استفاده کن اگه حتی پریودم شدی از داروها استفاده کن قزع نشه ولی تو دوره پریودی عزق رازیانه نخور 

چه داروهایی داده بهت؟

چند مرحله دارو داد

پماد کلوتریمازول چنتا امپول که اسمشو نمیدونم

پماد دالاوگ

پماد ان ان

قرص آزیترومایسین

زاکسیم

داکسی سایکلین

قرص فلوکونازول

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹