2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم، خانوما کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 40 پست
فریز کردم

دکترم میگه فریز کن

اما مامایی که اولین بار رفتم پیشش گفتش باید اول عفونت و زخم خوب بشه وگرنه بازم بعد فریز برمیگرده

شما چن وقته فریز کردی؟ برنگشته؟

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹
چند مرحله دارو داد پماد کلوتریمازول چنتا امپول که اسمشو نمیدونم پماد دالاوگ پماد ان ان قرص آزیتر ...

خوب همه داروهارو داده بهت اگر خوب نشدی با اینا برو فریز کن که اگر زخم کهنه بشه خیلی بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم وقتی زخم داری نباید رابطه داشته باشی بعدم همسرتم باید قرص مصرف کنه دوره درمانم باید کامل کنید ...

من الان یکساله دارم درمان میشم نمیتونسم یکسال جلوی رابطمو بگیرم که عزیزم

عزیزم یه سوال، من دخترم با ماساژ ارضا بشم بضی وقتا بعدش لکه کوچیک میاد اونم زخم رحم هست؟؟

زخم گاهی بر اثر عفونت و گاهی ضربه گاهی دلایل ژنتیکی مثلا من مادرم و خواهرم و یکی از خاله هام زخم داشتن با اینکه خیلی نظافتو رعایت کردم ولی باز زخمی شدم

ینی ژنتیکی اینجوری شدم ولی لکه خونی شما احتمالا به بکارتت اسیب زده

من انجام دادم خوب شدم یک هفته پماد وازینال ایدان ..بتادین واژینال هس  یک هفته پماد واژینال لک ...

ممنون عزیزم

اگه بازم تجربه ای داری ممنون میشم کمکم کنی

من ژل شستشوی واژینالم استفاده میکنم که عفونی نشم دیگه

شما از کجا به این مساله شک کردین که رفتین معاینه؟ من یه مشکلی دارم اما روم نمیشه بگم 🙄🙄🙄

من اصلا شک نکردم من رفتم چکاپ خوده دکتر گفت برو دراز بکش معاینت کنم بعد گفت زخم داری که دختر

بعد پاپ اسمیر گرفت گفت ببر بده ازمایشگاه

وقتی جوابش اماده شد گفتش اره تو پاپ اسمیرتم نوشته التهاب دهانه رحم

ممنون عزیزم اگه بازم تجربه ای داری ممنون میشم کمکم کنی من ژل شستشوی واژینالم استفاده میکنم که عفون ...

اصلا استفاده نکن ‌....حساس میکنه پماد لکورکس فوق العادس خودت سه روز بهد استفاده میفهمی من فریز کردم بیفایده بود فقط هزینه دادم چن سال درگیر بودم تا الان خدارو شکر خوب شدم 

زخم گاهی بر اثر عفونت و گاهی ضربه گاهی دلایل ژنتیکی مثلا من مادرم و خواهرم و یکی از خاله هام زخم داش ...

سه چهار ماهه اینطوری شدم .بعد از نیم ساعت اینا میاد یه لکه. حالت ترشحات هست. اگر بکارت بود یکبار میومد نه هربار. سونو هم رفتم گفت سالمی هیچ مشکلی نیست. راهه دیگری برای تشخیص میدونید؟

خوب همه داروهارو داده بهت اگر خوب نشدی با اینا برو فریز کن که اگر زخم کهنه بشه خیلی بده

واااای😢😢😢😢

اخه 21 سالم شده تازه از الان فریز؟!!!!😭

من علائم خاصی نداشتم تو معاینه دکترم فهمید ولی بعضیا بعد رابطه لکه دارن سوزش دارن درد دارن اینچیزا

من بعد از رابطه لبهای بیرونی واژنم درد میگیره انگاری زخم میشع یجورایی انگار جر میخوره اینم از علامت زخم دهانه رحم هست یا چیه؟

الهی شکررررت ،خدایا دختر گلم و نی نی تو شکمم رو به خودت سپردم تویی که بهترین نگهدارنده ای
اصلا استفاده نکن ‌....حساس میکنه پماد لکورکس فوق العادس خودت سه روز بهد استفاده میفهمی من فریز کردم ...

خدارو شکر عزیزم

باشه دیگه استفاده نمیکنم

ممنون از کمکت عزیزم حتما به دکترم این قرصو میگم بنویسه

هزینه ی فریزت چقدر شده بود؟؟

سه چهار ماهه اینطوری شدم .بعد از نیم ساعت اینا میاد یه لکه. حالت ترشحات هست. اگر بکارت بود یکبار میو ...

تا وقتی بکارت داری نه میتونی معاینه بشی نه پاپ اسمیر بدی

پس راهی نیس که قطعی متوجه بشی

اما فک نکنم زخم باشه

احتمالا بکارتت اسیب میبینه یا اون لبه ها که ظریف و باریکن بر اثر فشار و اینا خراشیده میشه و لکه از اوناس عزیزم

من الان یکساله دارم درمان میشم نمیتونسم یکسال جلوی رابطمو بگیرم که عزیزم

نه یکسال ...مثلا قرص مترونیدارول و داکسی سایکلین و پماد کلوتریمازول و یا هر چیزی که دکترت داده رو تا اخر و بموقع استفاده کن حتی تو دوران پریود مطمئنا تا داردهات تموم بشه دو هفته زمان میبره تو اون دو هفته رابطه نداشته باش و برو دکتر ببین بهتر شدی یا نه ....اما قرص واژینال مترونیدازول خیلی خوب جواب میده تو عفونتهای مقاوم 

من ۱۶سالم بود فیریز کردم همون ابتدای رابطه ام زخم گرفتم با هیج دارویی خوب نشد اگر فیریز نکنی بیماریش بیشترو فراگیر تر میشه سریعا فیریز کن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
نه یکسال ...مثلا قرص مترونیدارول و داکسی سایکلین و پماد کلوتریمازول و یا هر چیزی که دکترت داده رو تا ...

قرص واژینال هم داره مترونیدازول؟؟