سلام دوستان..لطفا دکتر جراح پلاستیک برای عمل ابدومینوپلاستی(جراحی شکم) معرفی کنید.دیگه تصمیمم جدیه واس این عمل اگه خدا بخواد ...خودم دکتر اسماعیلی در نظر دارم ولی فقط از روی تبلیغات اینترنتی
اگر خاطرمان تنها ماند. طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
منم نمیتونم تصمیم بگیرم...تو رو خدا هر کی عمل کرده صادقانه بگه..من از اینستاگرام دایرکت از مریض دکتر مروتی پرسیدم گفت واسه دوستم و پشتشو خوب در نیاورده😏
سلام عزیزم نه از نزدیک ندیدم اصلا فقط توی لایو هاشون بودم و با حدودا ده تا مریضاش صحبت ...
سلام عزیزم امیدوارم بهتر بشین..من اصت زیر پستهای دکتر مروتی نمیبینم مریضاشون چیزی بنویسن..ولی کارشو دوست دارم..هیچ دکتری کار بعد از عملشو تو مطب نمیذاره🤔🤔
[QUOTE=102814657]منم نمیتونم تصمیم بگیرم...تو رو خدا هر کی عمل کرده صادقانه بگه..من از اینستاگرام دایرکت از مریض دکتر ...[/QUOدقیقا مثل من خاهشا صادقانه هرکی انجام داده بگه خاهشا عه ینی مروتی براش خوب عمل نکرده؟ ولی من بین ۳ تا دکتر موندم مروتی و دکتر فدایی و دکتر پرنیا😥
عزیزم به خدا دو سال دنبال دکترم از هر کی یه چیزی در میاد الان شنیدم میگن دکتر شکوهی درصد نکروزش زیاده و یه کمک بهیار عملاشو میکنه.بازم الله اعلم....به نظرم دکتر پرنیا طبیعی تر عمل میکنه و قوس نمیده در عوض عوارضش کمتره..بعدم دکتر مروتی...من خودم دو ماه دیگه میخوام صد در صد عمل کنم مشاوره برم بهتون میگم..شما هم دکتر خوب پیدا کردین بهم بگین🌹