2777
2789
عنوان

لیپوماتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 53719 بازدید | 146 پست
سلام عزیزم  من دیروز عمل کردم خیلی سخت بود برای من ، کلی خون ازم رفت چند بار از حال رفتم ، ت ...

وای جدی انجام دادین خوشبحالتون کاشکی میشد ببینم جقدر تغییر کرد منم ارزومه 💔💔😔😔

سلام عزیزم منم تعریفشون و شنیدم بین دکتر مروتی و دکتر پرنیا دو دل هستم...شما کارای دکتر مروتی و دیدی ...

سلام‌منم‌مثل شما دودلم موندم کدوم دکتر😔

بنظرتون کدوم‌بهتره شما تحقیق کردین حسابی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم منم تعریفشون و شنیدم بین دکتر مروتی و دکتر پرنیا دو دل هستم...شما کارای دکتر مروتی و دیدی ...

سلام منم‌ مثل شما دودلم شما تحقیق کردین نفهمیدین کدوم  دکتر بهتره😢😢

سلام‌منم‌مثل شما دودلم موندم کدوم دکتر😔 بنظرتون کدوم‌بهتره شما تحقیق کردین حسابی

منم نمیتونم تصمیم بگیرم...تو رو خدا هر کی عمل کرده صادقانه بگه..من از اینستاگرام دایرکت از مریض دکتر مروتی پرسیدم گفت واسه دوستم و پشتشو خوب در نیاورده😏

سلام عزیزم  نه از نزدیک ندیدم اصلا فقط توی لایو هاشون بودم و با حدودا  ده تا مریضاش صحبت ...

سلام عزیزم امیدوارم بهتر بشین..من اصت زیر پستهای دکتر مروتی نمیبینم مریضاشون چیزی بنویسن..ولی کارشو دوست دارم..هیچ دکتری کار بعد از  عملشو  تو مطب نمیذاره🤔🤔

[QUOTE=102814657]منم نمیتونم تصمیم بگیرم...تو رو خدا هر کی عمل کرده صادقانه بگه..من از اینستاگرام دایرکت از مریض دکتر ...[/QUOدقیقا مثل من خاهشا صادقانه  هرکی انجام داده بگه خاهشا عه ینی مروتی براش خوب عمل نکرده؟ ولی من بین ۳ تا دکتر موندم مروتی و دکتر فدایی و دکتر پرنیا😥

فدایی خوب نیست به نظرم پرنیا و مروتی بهترن..بازم سلیقه ای هستش

این خانم ک عمل کرد امریکا ک گفت خارج هستم جوابمونو نداد خوشبحالش عمل کرد تموم شد راحت شد کاشکی بیادش جواب بده😭😭😭

عه جدی  ادرس پیج دکتر شکو هی و میدین بی زحمت مرسی

عزیزم به خدا دو سال دنبال دکترم از هر کی یه چیزی در میاد الان شنیدم میگن دکتر شکوهی درصد نکروزش زیاده و یه کمک بهیار عملاشو میکنه.‌بازم الله اعلم....به نظرم دکتر پرنیا طبیعی تر عمل میکنه و قوس نمیده در عوض عوارضش کمتره..بعدم دکتر مروتی...من خودم دو ماه دیگه میخوام صد در صد عمل کنم مشاوره برم بهتون میگم..شما هم دکتر خوب پیدا کردین بهم بگین🌹