2777
2789
عنوان

لیپوماتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 53719 بازدید | 146 پست
باید 50 تومنی اونوقت در نظر بگیری... پارسال ابدو حدود 15 به بالا میشد...  الان که همه نرخ ه ...

عزیزم دکتر خوبی برا لیپو ماتیک میشناسین؟ من دور رونامو میخوام از ۷۱ سانت بکنم ۵۳ میشه؟ با رزیم و لاعری قبلا تونستم ولی صورتم شدید لاعر شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به خدا دو سال دنبال دکترم از هر کی یه چیزی در میاد الان شنیدم میگن دکتر شکوهی درصد نکروزش زیاد ...

وای فداتشم مرسی خدا خیرت بده منم هرجا پیدا کردم خوب بهت میگم گلم راستی اره دکتر فاضل و بیخیال بشیم بهتزه چون ک یجا تو اینستا دیدم ی زن گفته بود دکتر فاضلی خیر نبینه عمل کرده و اینا نمیدونم چ بلایی سرش اورده بود منم دوسال بیشتر فکر عملمم البته پولمم هنوز کامل جور نیس😢

این خانم ک عمل کرد امریکا ک گفت خارج هستم جوابمونو نداد خوشبحالش عمل کرد تموم شد راحت شد کاشکی بیادش ...

سلام عزیزم 

من امرور ۶۱ روز شد که عمل کردم خیلی راضی هستم ، با اینکه خیلی اذیت شدم . خون زیادی ازم رفت بدنم تعادل یون هاش بهم ریخت یه ماه کامل صورتم ورم بود وحشتناک ولی خدا رو شکر خوب بهترم . من لیپوساکشن ران هم داشتم هنوز برام سخته نشستن ، مخصوصا اگه تزریق چربی به با سن داشته باشید . من هنوز نه میشینم نه روی پشت میخوابم . از تزریق چربی که انجام دادم حدودا هشتاد درصدش مونده . کمرم خیلی باریک شده و قوس گرفته . وزن کم نکردم اصلا. ولی سایز بالاتنه اسمال شده سایز پایین تنه مدیوم ، کاملا ساعت شنی شده ، در نهایت‌ به دردش میارزه ، به آدم اعتماد به نفس میده ، ولی حتما برید مطب دکتر هفته ای یکی دوبار ‌‌بعد مطمعن شید از کار دکتر و جراحی کنید ، این عمل خیلییی ریسکش بالاست ، خودتونو دست هرکسی ندید 

سلام عزیزم  من امرور ۶۱ روز شد که عمل کردم خیلی راضی هستم ، با اینکه خیلی اذیت شدم . خون زیادی ...

سلام گلم خوبی خیلی خوشحالم ک عمل کردی بالاخره خداروشکر ک ب سلامتی تموم کردیش خوشبحالت واقعا من میترسم شما پیش چ دکتری انجام دادین😢😢😢😢

سلام‌منم‌مثل شما دودلم موندم کدوم دکتر😔 بنظرتون کدوم‌بهتره شما تحقیق کردین حسابی

عزیزم من هم قبل اینکه عمل کنم خیلی دکترها رفتم ولی اصلا هیچ کدوم به نظرم خوب نبودن چون چند نفر را میدیم که ازش ناراضی هستش برای همین هم بعد کلی پرس و جو با مشورت چند نفر رفتم پیش دکتر آخوندی نسب و جراحی لیپوماتیک انجام دادم و خداروشکر که تا الان یک سال از جراحیم میگذره برگشت نداشته و راضی بودم

عزیزم من هم قبل اینکه عمل کنم خیلی دکترها رفتم ولی اصلا هیچ کدوم به نظرم خوب نبودن چون چند نفر را می ...

جدی چ حوب خوشبحالتون هزینش چقدر شد براتون؟ و اینکه بی زحمت پیچ دکتر اخوندی رو بهم بدین میسی

تبلیغات رو ول کن پاشو برو مطب دکترایی که تو اولویتتن بشین با مریضاشون صحبت کن ببین رضایت دارن یا نه. البته قبلش حتما اطلاعاتتو در مورد عمل لیپوماتیک بیشتر کن. چون هم مزایا داره هم ممکنه عوارض بدیم داشته باشه.

انشااله که خیره عزیزم.. بیشتر تحقیق کن 

من پارسال واسه مادر شوهرم دنبال یه دکتر خوب میگشتم واسه لیپوماتیک شکمش .. خیلی چربی اضافه داشت . بهترین و مطمئن ترین جایی که تونستم دکتر خوب پیدا کنم سایت انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی بود. قشنگ یادمه دکتر بابک جعفرنژاد مادرشوهرمو عمل کرد خیلی دکتر کار درستیه .. حالا باز پیج اینستاگرامشو میذارم آدرس و شماره تلفنشون اونجا هست نمونه کارم گذاشتن https://www.instagram.com/dr.jafarnejad/

عزیزم لیپوماتیک با ابدو مینوپلاستی فرق می کنه . باید ببینی که دکترت چه تشخیصی می ده . من دکتر جعفرنژاد و بهت معرفی می کنم . تو جلسه مشاوره کامل هر چی باشه بهت توضیح میده و می گه که چه روشی بهتر جواب می ده . خودم کاراشو دیدم عاااالی شدن . خودشم فوق تخصص جراح پلاستیکه و زیبایی رو در نظر می گیره الکی عمل نمی کنه یه تیکه پوست برداره بعد کل تنت جای زخم بمونه .

من چون پیش دکتر سلیمان زاده عمل کردم با نحوه کار و نتیجه اش آشنام می دونم که چی کار می کنه و راضی هستم ازش بهت معرفی شون می کنم حواسش به بیمار هست و میدونه چجوری عمل کنه که اذیت نشه و تجربه زیادیم توی لیپوماتیک همه جای بدن شکم و پهلو وران و با سن داره http://drsoleymanzadeh.ir/بهترین-جراح-لیپوماتیک-شکم-در-تهران/