سلام دوستان..لطفا دکتر جراح پلاستیک برای عمل ابدومینوپلاستی(جراحی شکم) معرفی کنید.دیگه تصمیمم جدیه واس این عمل اگه خدا بخواد ...خودم دکتر اسماعیلی در نظر دارم ولی فقط از روی تبلیغات اینترنتی
اگر خاطرمان تنها ماند. طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
عزیزم من تعریف دکتر راضیه جعفری رو شنیدم که فوق تخصص جراحی زیبایی هستن برای پیکرتراشی رفتم پیش شون خیلی عالی و با حوصله راهنمایی کردن و گفتن فعلا تا بارداری و زایمان صبر کنم و قرار شد بعدش برم پیش شون
دوستم پیشش لیفت سینه انجام دادهم خیلی راضی بودگرد و مثل پروتز عمل کرده بودانگار که پروتز گذاشته بود ولی پروتز نبود
دکتر داریوش نادری رو همه میشناسن و کسایی که عمل کردن پیششون همه راضین از جراحای پلاستیک باتجربه هستن خواهر من 10 سال پیش ابدومینوپلاستی کرد پیششون و منم یکماهه عمل کردم خیلی سرشون شلوغه و بخاطر نتیجه خوبی که داره جراحی هاشون خیلی ها دوس دارن پیش ایشون عمل کنن
عزیزم من تعریف دکتر ای انجمن جراحان پلاستیک شیراز رو شنیدم که فوق تخصص جراحی زیبایی هستن برای پیکرتراشی رفتم پیش یکی از دکترا الان اسمش یادم نیست ولی خیلی عالی و با حوصله راهنمایی کردن و گفتن فعلا تا بارداری و زایمان صبر کنم و قرار شد بعدش برم پیش شون . کار پیکر تراشی و ابدو و لیفت سینه انجام میدن تیمشون.