2777
2789
عنوان

لیپوماتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 53719 بازدید | 146 پست

عزیزم من تعریف  دکتر راضیه جعفری رو شنیدم که فوق تخصص جراحی زیبایی هستن برای پیکرتراشی  رفتم پیش شون خیلی عالی و با حوصله راهنمایی کردن و گفتن فعلا  تا بارداری و زایمان صبر کنم و قرار شد بعدش برم پیش شون  

دوستم پیشش لیفت سینه انجام دادهم خیلی راضی بودگرد و مثل پروتز عمل کرده بودانگار که پروتز گذاشته بود ولی پروتز نبود

کار پیکر تراشی و ابدو و لیفت سینه انجام میدنتیم شون هم خانم هستن و پیگیری های دقیق آدرس پیج شون میزارم باهاشون مشورت کنید https://instagram.com/dr.raziejafari?igshid=YmMyMTA2M2Y=

سلام من میخام عمل ماموپلاستی کاهشی انجام بدم کدوم دکتر بنظرتون کارش عالیه ؟لطفا راهنماییم کنین

عزیزم من بهت دکتر راضیه جعفری رو پیشنهاد میکنم خانم هستن فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی . تیم شون هم خانم هست 

آدرس پیج شون میزارم باهاشون مشورت کنید https://instagram.com/dr.raziejafari?igshid=YmMyMTA2M2Y=

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر داریوش نادری رو همه میشناسن و کسایی که عمل کردن پیششون همه راضین از جراحای پلاستیک باتجربه هستن خواهر من 10 سال پیش ابدومینوپلاستی کرد پیششون و منم یکماهه عمل کردم خیلی سرشون شلوغه و بخاطر نتیجه خوبی که داره جراحی هاشون خیلی ها دوس دارن پیش ایشون عمل کنن 

بدترین تجربه این عمل رو داشتم نتیجه عمل افتضاح

کرج پیش دکتر مصطفی حجتی و نیما فرهمند و نجفی عمل کردم 

کاس زمان ب عقب بر می گشت و هبچوقت با این اکیپ آشنا نمی شدم

عمل بینی و سینه هم انجام میدم مواظب باسید گول نخورید

عزیزم به خدا دو سال دنبال دکترم از هر کی یه چیزی در میاد الان شنیدم میگن دکتر شکوهی درصد نکروزش زیاد ...

سلام عزیزم شما بالاخره دکتر خوب پیدا کردین؟ عمل کردین خودتون میشه نتیجه تجربتون رو اینجا برارید ممنون میشم ازتون

سلام عزیزم  من دیروز عمل کردم خیلی سخت بود برای من ، کلی خون ازم رفت چند بار از حال رفتم ، ت ...

سلام عزیزم شما خوب شدید؟ چند وقته از عملتو گذشته و با کدوم دکتر بوده؟ 

عزیزم من تعریف  دکتر ای انجمن جراحان پلاستیک شیراز رو شنیدم که فوق تخصص جراحی زیبایی هستن برای پیکرتراشی رفتم پیش یکی از دکترا الان اسمش یادم نیست ولی  خیلی عالی و با حوصله راهنمایی کردن و گفتن فعلا  تا بارداری و زایمان صبر کنم و قرار شد بعدش برم پیش شون . کار پیکر تراشی و ابدو و لیفت سینه انجام میدن تیمشون.

یکی دو مورد نمونه کارای دکتر سهراب مرادی رو دیدم خوشم اومده خیلی تمیز عمل کرده ولی هنوز قطعی نرفتم ب ...

الهی همه اونا که الکی یه نفع دکتر تبلیغ میکنن خیر از زندگیشون نبینن 

خدایا شکرت