سلام دوستان..لطفا دکتر جراح پلاستیک برای عمل ابدومینوپلاستی(جراحی شکم) معرفی کنید.دیگه تصمیمم جدیه واس این عمل اگه خدا بخواد ...خودم دکتر اسماعیلی در نظر دارم ولی فقط از روی تبلیغات اینترنتی
اگر خاطرمان تنها ماند. طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
من دکتر اسماعیلی رو نمیشناسم نمیدونم کارش چجوریه، ولی عمه من رفت پیش دکتر داریوش نادری خیلی بازوهاش خوش فرم شده، سرچ کنی تو نت ادرس مطب دکتر رو میتونی پیدا کنی
خیلی اینجا تاپیک زدم ولی متاسفانه کمکی هنوز نگرفتم.راستش بچه کوچیک دارم نمیتونم برم تک تک مطبا بشینم ...
ببین دکتر نادری کارش عالیه اول با ایشون مشاوره کن تا روش مناسب رو برای لاغری بهت پیشنهاد بکنه هم لیپوماتیک هم ابدومینوپلاستی هم با دستگاه اوندا که خیلی جدیده همه رو انجام میده خوبیش اینه که چون بچه کوچیک داریو نمیتونی همه جا حضوری بری برای مشاوره می تونی مشاوره آنلاین بگیری از دکتر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دردشو میتونید تحمل کنید؟ یکی از آشناهای ما عمل کرد، روزی هزار بار میگفت کاش این کارو نمیکردم، با اینکه قبلا زایمان کرده بود میگفت درد این عمل اصلا قابل مقایسه نیست، بعضیام اینجا معلومه دارن تبلیغ میکنن....چون ایشون میگفتن من هرچی تحقیق کردم راجع به درد وحشتناک بعد از عملش جایی نخونده بودم، وظیفه خودم دونستم بگم بهتون.
یکی دو مورد نمونه کارای دکتر سهراب مرادی رو دیدم خوشم اومده خیلی تمیز عمل کرده ولی هنوز قطعی نرفتم ب ...
ببین نمونه کارای دکتر ایزدپناه هم حتما بیبن کاراش تو لیپوماتیک حرف نداره... چون همکارم عمل کرده از نزدیک دیدم دارم بهت میگما چون من اصن اهل این جور چیزا نیستم که بخوام اسم دکتر بیارم