2777
2789
عنوان

لیپوماتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 53719 بازدید | 146 پست
اها ینی پشیمون شده چرا؟ مثل من‌حتما پولشو نداره هنو یا میترسه اره😢

دقیقش رو نمیدونم ولی گویا ترجیح میده با ورزش خوش فرم باشه و تا حد ممکن جراحی نکنه

البته اون اولش میخواست ابدومینو‌پلاستی هم‌بکنه

یه پزشک ( نمیدونم کی)و تقریبا همه باهم بسیج شدن ک منصرفش کنن

یادم تورو فراموش..
اجی عمل کردی توروخدا نتیجشو بمنم بگو موندم پیش کی برم لطف میکنید بگین اگ انجام دادین چجور بود درد دا ...

سلام عزیزم 

من بیخیال عمل توی ایران شدم ، هفته دیگه اینجا عمل‌ دارم .

متاسفانه توی این مدت تحقیقم دیدم خیلی از کلینیک ها از جمله کلینیک غرب ، دکتر ترحمی ، دکتر آمالی و‌ خیلی های دیگه عکس پیج دکترای خارجی رو میدزدن و به اسم خودشون میزنن ، چه جوری میشه به این آدما اعتماد کرد ؟ 

شما روی دکتر فدایی و دکتر مروتی تمرکز کن ، برو از نزدیک ببین .

عکس ‌و فیلم همش دروغه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  من بیخیال عمل توی ایران شدم ، هفته دیگه اینجا عمل‌ دارم . متاسفانه توی این مدت تح ...

سلام گلم وای جدی میگین ینی حتی دکتر مروتی ک میگفتین کارش حرف نداره ینی مروتیم  دیگه بیخیالش بشم اره؟؟😔😔

سلام گلم وای جدی میگین ینی حتی دکتر مروتی ک میگفتین کارش حرف نداره ینی مروتیم  دیگه بیخیالش بشم ...

من در مورد مروتی چیز بدی نشنیدم و بازم بهش بیشتر از بقیه اعتماد دارم 

به نظرم یه مدت برو کاراشو از نزدیک ببین بعد تصمیم بگیر 

من در مورد مروتی چیز بدی نشنیدم و بازم بهش بیشتر از بقیه اعتماد دارم  به نظرم یه مدت برو کاراش ...

اها حتما میرم اجی بی زحمت ایدی پیچ دکتر فدایی هم میدی چون گفتین دکتر فدایی هم خوبع

من در مورد مروتی چیز بدی نشنیدم و بازم بهش بیشتر از بقیه اعتماد دارم  به نظرم یه مدت برو کاراش ...

خب عزیزم اگه جیز بدی  نشنیدی از دکتر مروتی جرا پ پشیمون شدی و میگین ایزان عمل نمیکنید و خارج میخاین عمل کنین

خب عزیزم اگه جیز بدی  نشنیدی از دکتر مروتی جرا پ پشیمون شدی و میگین ایزان عمل نمیکنید و خارج می ...

Drfadaei 

عزیزم من ایران زندگی نمیکنم کلا ، جایی که هستم بهترین جراحا هستن ، دیدم هزینه های ایران با هتل و بلیط و اینا اندازه عمل توی شهر خودم میشم برای همین بیخیال ایران شدم.  

Drfadaei  عزیزم من ایران زندگی نمیکنم کلا ، جایی که هستم بهترین جراحا هستن ، دیدم هزینه های ای ...

خوشبحالت من اگ‌ایزان نبودم‌عمرا ایزان انجام میدادم اگه قیمتش یکیه عمرا‌پ‌اینجا عمل‌نکن دکترای انجا با این اصلا قابل قیاس نیستن بخدا بهترین کارو کردی رفتی انجا 

کانادا هستین؟؟؟

خوشبحالت من اگ‌ایزان نبودم‌عمرا ایزان انجام میدادم اگه قیمتش یکیه عمرا‌پ‌اینجا عمل‌نکن دکترای انجا ب ...

نه عزیزم امریکام 

حالا جالبه تازه فهمیدم دکترم ایرانیه ، خیلی خوشنام هست 

کلا بهترین جراحای امریکا ایرانی و چند تا کشور دیگه هستن 

منم. دنبال دکتر خوبم‌ برای این کار  به تبلیغات اصلا اعتماد نکن  یه پیج توی اینستا هست که ...

سلام عزیزم منم تعریفشون و شنیدم بین دکتر مروتی و دکتر پرنیا دو دل هستم...شما کارای دکتر مروتی و دیدین از نزدیک؟

سلام عزیزم منم تعریفشون و شنیدم بین دکتر مروتی و دکتر پرنیا دو دل هستم...شما کارای دکتر مروتی و دیدی ...

سلام عزیزم 

نه از نزدیک ندیدم اصلا فقط توی لایو هاشون بودم و با حدودا  ده تا مریضاش صحبت کردم 

ببینن به هیچ عنوان سیکس پک نزار چون همه ی دکترای ایران خرابکارن تو این مساله 

دکترمروتی تمیز کار میکنه ، ولی سیکس پکش خوب نیست 

دکتر پرنیا هم خوبه ولی طبیعی تر عمل میکنه و من تو کاراش زیاد قوس ندیدم 

دکتر فدایی هم با پال جراحی میکنه اونم خوبه 

ولی از نزدیک ببین 

دکتر ‌محسن فدایی دیگه درسته؟

سلام عزیزم 

من دیروز عمل کردم

خیلی سخت بود برای من ، کلی خون ازم رفت چند بار از حال رفتم ، تمام بدنم ورم داره و خیلی خیلی کوفته هست ، جوری که برای اینکه از جام بلند شم باید یه ساعت تلاش کنم 

فعلا خیلی اذیت هستم ، ولی ظاهرا خوب شدم البته پر از ورم هستم معلوم نیست 

اینم بگم آدما متفاوتن