سلام میشه راهنماییم کنین با خانواده اراکی چه جوری باید برخورد کرد خودم تهرانی ام شوهرمینا اراکی اینم بگم مادرشوهر اومده خاستگاری ازدکاج سنتی ولی همه چیزو دروغ میگن جلوم یا پنهون میکنن همش فکر میکنن همه دارن اینارو چش میکنن به شوهرم میگن همه پولاتو قایم کن زنت نگیره ازت درصورتی که من خودم سرکار میرم درآمدم دوبرابرشوهرمه دانشجوی دکترا هستم خودم ماشین دارم وضع مالیه خانوادم خوبه اینا همه چیزو قایم میکنن مثلا حتا شوهرم خونه مال خودشه نزتشتن من بفهمم گفتن بگو مال پدربزرگته ولی من از توی پیامای شوهرم دیدم اینو شوهرمم میگه خونه مال خودش نیس خسته شدم نمیدونن با اراکی جماعت باید چه جوری برخورد کرد
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من اراکی نیستم ولی شما که انقدر خودت رو سطح بالا میدونی این چه طرز صحبت کردنه شما با يک خانواده مشکل داری چه به قوم توهین میکنی! در کل خودتون هم دچار فقر فرهنگی هستی
اراکیا چجورین ؟؟لراشون بدن یا ترکاشو فارساشون؟؟؟رسماشون چطوره ؟؟
لر ندارن ک
با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوســت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍