2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امپولاتو سر موقع بزن نگران نباش

میزنم مرتب از کجا مطمعنین ؟؟؟؟ اخه من سقطام فراموش شده هستن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
میزنم مرتب از کجا مطمعنین ؟؟؟؟ اخه من سقطام فراموش شده هستن

عزیزم منم مشکل انعقاد خون دارم تااخر عمرم باید دارو بخورم بدنم لخته ساز بخوام باردار بشم باید هپارین یا انوکسا روزی دوتا بخورم فقط سبزیجات برگ سبز دارچین زنجبیل گل کلم جگر کم بخور عدسی لوبیا چون جریان خون کن میکنه شما که امپول میزنی بدنت لخته درست میشه ولی اون امپولا باعث میشه لخته ها اب بشن

خدایا حکمتت رو شکر🙏
عزیزم منم مشکل انعقاد خون دارم تااخر عمرم باید دارو بخورم بدنم لخته ساز بخوام باردار بشم باید هپارین ...

یعنی درست میگین من هم ب دکتر خودم و هم ب دکتر خون گفتم گفتش ک دیگه راهی نداره شما امپولشو میزنین دیگه نمیدونیم تو بارداری مسکلی بوجود میاره یا ن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ولا نگاه نکردم من هر ماه ازمایش ptمیدم الانم روی یک و هشت نرمال برا من کمتر شدن خطر لخته داره

من دوتا از ژن هام هتروزیگوته

یعنی درست میگین من هم ب دکتر خودم و هم ب دکتر خون گفتم گفتش ک دیگه راهی نداره شما امپولشو میزنین دیگ ...

ن عزیزم  مشکلی نداره فقط سر موقع بزن امپولاتو دونه چند میگیری؟

خدایا حکمتت رو شکر🙏
ن عزیزم  مشکلی نداره فقط سر موقع بزن امپولاتو دونه چند میگیری؟

انوکساپارین ۶۰۰۰ هیتش بیس تاییش ۱۵۰ میگیرم