2777
2789
پس پایین باشه قط نمیشه ینی چند باشه عددش

اره پایین باشه قطع نمیشه

رنجشو زده تو برگه آزمایش

بالا باشه خطر سکته و گرفتگی عروق رو بالا میبره

مال من بالاست😑

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پایین باشه قطع نمیشه رنجشو زده تو برگه آزمایش بالا باشه خطر سکته و گرفتگی عروق رو بالا میبره ...

نمیدونم چرا نگرانم منم خونریزی دارم شدید 

خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده
نمیدونم چرا نگرانم منم خونریزی دارم شدید 

عوارض پایین بودنشو نمیدونم

اگه خیلی نگرانی برو پیش یه دکتر هماتولوژی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
نه.اصلا دارو استفاده نمیکنه..قبلا پایین بود..نمیدونم دارو چی استفاده کرد..یهو رفت بالا...خیلیم رفت ب ...

ولا نمیدونم من مشکل انعقاد خون دارم هروز باید وارفارین بخورم وگرنه خونم لخته میبنده خطر سکته قلبی و مغذی داره دوز قرصم بره بالا خطر خونریزی داخلی  داره. ایشون خون دماغ نشدن؟یا بدنشون خود به خود کبود نشده?

خدایا حکمتت رو شکر🙏
مال این خیلی بالاس.خونش رقیق شده

رنج نرمالش۱۵۰۰۰۰تا۴۵۰۰۰۰

الان جواب آزمایشمو نگاه کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خطر لخته خون سکته قلبی یا مغذی یا امبولی ریه

اون وقتیه که بالا باشه

من پلاکتم بالاست این عوارضو داره

کلا پلاکت واسه لخته شدنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون وقتیه که بالا باشه من پلاکتم بالاست این عوارضو داره کلا پلاکت واسه لخته شدنه

من باردارم و قبلا سقط داشتم مشکل انعقادی داشتم . الان از اول بارداری آمپول انوکساپارین و قرص آسپرین میخورم بازم پلاکتم ۵۰۰۰۰۰ هستش خیلی میترسم . مگه ن هر چ پلاکت بالا باشه خون لخته است ؟ مال من با اینکه دارو مصرف میکنم بازم بالاس

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من باردارم و قبلا سقط داشتم مشکل انعقادی داشتم . الان از اول بارداری آمپول انوکساپارین و قرص آسپرین ...

اره دیگه

واسه همین آسپرین میدن که باعث رقیق شدن خون بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دیگه واسه همین آسپرین میدن که باعث رقیق شدن خون بشه

پس برا چ مال من بعد از دارو بازم پایین نمیادش خیلی نگرانم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من نمیدونم عدد پایین باشه ینی پلاکت بالاس یا برعکس  مال من الان ۱۲۹ دوباره گفتن تکرار بشه

اونوقت پایین هستش یعنی دیگه لخته ندارین و خونتون رقیق هستش ؟