2777
2789
عنوان

کسی میدونه چرا ماهی قزل تلخه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10921 بازدید | 24 پست
تلخ نیست😶مگه چی بش زدی

از مواد نیست. گوشتش تلخه

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
عزیزم موقع تمیز کردن ماهی اگه صفراش بترکه باعث تلخ شدن ماهی میشه

اهوم. خود ماهی فروش تمیزش کرده

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دوماهه تو فریز بوده🤮🤮🤮🤮تلخه تلخه همه جاش. چند تا تکه هم پختم الان همه رو که تو فریزه میریزم ...

از همونه اجي لامصب وقتي فريزري ميشه طعمش تغيير ميكنه واسه همين منم هميشه تازه به تازه ميگيرم 

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
اينم از شام امشب

شوهرم نمیخوره بدش میاد. عصرونه واسه خودم تنها پختم. ک مجبورم بریزم سطل😅

یه بارم مامانم درست کرد همین طور شد نمی دونم اسمش قزل سفید بود یه همچین چیزی

اینم قزل هست. دیگه نمیخرم اذش. سنگ سر خیلی خوشمزه هست. الان ی تکشو میپزم ببینم اونم تلخ شده یا ن

از همونه اجي لامصب وقتي فريزري ميشه طعمش تغيير ميكنه واسه همين منم هميشه تازه به تازه ميگيرم 

اخه من تنها میخورم😅برم تکه کوچیک بخرم زشته خب

شوهرم نمیخوره بدش میاد. عصرونه واسه خودم تنها پختم. ک مجبورم بریزم سطل😅

شكمو عصرونه تنها تنها ماهي ميخوري 

من ازاينكه گازم روغن نپاشه هفته اي يه بارم به زور درست ميكنم اينقده سختمه كه نگووو

شكمو عصرونه تنها تنها ماهي ميخوري  من ازاينكه گازم روغن نپاشه هفته اي يه بارم به زور درست ميكن ...

ظهرا میلم به غذا نمیکشه برا خودم ناهار نمیپزم. بجاش عصر یچیز میخورم. 😅