2777
2789
عنوان

کیا پیش شاکری تعیین جنسیت رفتن

2767 بازدید | 32 پست

من ۱۲ هفته رفتم گفت پسره. ۱۴ هفته رفتم میگه حتما دختره. میگم چرا اون موقع گفتی پسر. میگه خب مشخص نبوده. من اصلا ازش جنسیت نپرسیده بودم. میگفت خب مشخص نیست. الان همش بهش شک دارم. میترسم بازم غلط گفته باشه؟؟؟  به نظرتون ممکنه تو ۱۴ هفته و ۳ روز هم اشتباه کنه؟؟؟

کسی تجربه ای باهاش داشته؟ ؟؟

۱۲ هفته ممکنه اشتباه بشه ۱۴ هفته احتمال اشتباهش کمه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۴ هفته که گفته دقیق تره

من شاکری نرفتم اما برای منم مثل شما شد، خیلی عصبی شدم چون تو ان تی اصلا نپرسیدم جنسیتو خودش گفت. وقتی رفتم آنومالی شوکه شدم دیگه اعتماد نداشتم کدوم حرفش درسته

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
بارداری عزیزم.؟؟؟ آخه تیکر نداشتی  دختر دوست داری؟؟؟

اره ۱۴ هفتمه

از بچگی عاشق دخترم ارزومه

الان بهم‌گفتن پسره ولی دلم‌میگه دختره😢😢😢

امیدوارم آنومالی بگن دختره تیکر بزارم 

نشدم که باز شکر 😔

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍

من هم خودم هم خواهرم هم یکی از دوستانم تمام سونوگرافی هامونو پیش ایشون آنجام دادیم. و جنسیتمونو دقیق گفتن. جنسیت منو هفته 12 گفتن . خواهرمو هفته 11 گفتن دوستمو هم 11 گفتن. خیلی کارشون دقیقه . توی تعیین جنسیت و سونوهای بارداری مخصوصا غربالگری رودستشون توی تهران نیست.

شمارشم 02188502324 ادرسش هم میدان آرژانتین خیابان بخارست - نبش بخارست 8

توی سایتش هم میتونی نوبت بگیری امیدوارم نی نیت به سلامتی دنیا بیاد عزیزم.