2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

123 بازدید | 16 پست

امشب شوهرم که از سرکار اومد سر هر چیز کوچیکی شروع کرد بهم گیر دادن، مثلا مرغ از مهمونیم مونده بود همشو گرم کردم شروع کرد غر زدن چقدر گرم کردی حروم میشه و این حرفا، سر شام حرف شوهر خواهرم که با هم قهرن پیش اومد حس کردم به خواهرش گفته با باجناقش قهره فقط یک کلمه پرسیدم اونا خبر دارن از قهرتون اگه نمیدونن نگو چون اصلا دوست ندارم خانوادش مخصوصا خواهرش این قضیه رو بدونه، یهو شروع کرد داد و بیداد که اگرم تا الان نمیدونستن فردا میرم به همه میگم و اعلام می‌کنم، خیلی ازش ناراحت شدم و باهاش دعوام شد این ماه قصد بارداری داشتیم و من قرص خورده بودم باردار شم که چن روز پیش گفت فعلا وقتش نیست بیخیال شیم، که من اون روز خیلی ناراحت شدم ولی گفتم باشه، امشب تو دعوا گفتم تو اصلا تکلیفت با خودت معلوم نیست یکی باید بیاد تکلیف منو با تو معلوم کنه بچه دارم میخوایم بشیم مخالفت می‌کنی و همه حرفامو بهش زدم حالا هم از خونه زد بیرون، تازه اومده بود خونه، نمی دونم چیکار کنم خیلی ناراحتم دیگه خسته شدم کارمون هر روز شده دعوا سر چیزای الکی 

چقدر سخت درکت میکنم من گاهی وقتا بخاطر اینکه بچه دار نمیشم اینجوری میشیم با شوهرم

خدایا منم دلم میخواد مامان شم!!!  خسته شدم از تنهایی از این همه بغض از خبر حاملگیه دیگرانو شنیدن و یواشکی اشک ریختن  نمیشه دلت برام بسوزه؟؟به ما هم بچه بدی؟!بخدا اگه بدی کتکش نمیزنم باهاش مهربونم قدرشو میدونم بهش میگم تو رو خدا بمن داده بعده۴سال!بهش میگم معجزه کوچولوی خدااا...تا این موضوع رو نوشتم بغضم ترکید...لطفا دعام کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی ناراحتم دلم داره میپکه

خدایا منم دلم میخواد مامان شم!!!  خسته شدم از تنهایی از این همه بغض از خبر حاملگیه دیگرانو شنیدن و یواشکی اشک ریختن  نمیشه دلت برام بسوزه؟؟به ما هم بچه بدی؟!بخدا اگه بدی کتکش نمیزنم باهاش مهربونم قدرشو میدونم بهش میگم تو رو خدا بمن داده بعده۴سال!بهش میگم معجزه کوچولوی خدااا...تا این موضوع رو نوشتم بغضم ترکید...لطفا دعام کنین
منم خيلي ناراحتم سر ي چيز مسخره دعوامون شد از بس گريه كردم دارم كور ميشم

عزیزم چیکار کردی با دوس پسرت؟

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.
عزیزم چیکار کردی با دوس پسرت؟

اواخر شهريور كات كرديم

سه ماهه سنتي ازدواج كرديم

خيلي خوب بوديم ولي چند روزه سر چيزاي مسخره دعوامون ميشه خسته شدم ديگه

همش ميگم نكنه اخلاق من بده

جاهايي ك نبايد خيلي زود ناراحت ميشم  جاهايي ك بايد بشم نميشم

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
اواخر شهريور كات كرديم سه ماهه سنتي ازدواج كرديم خيلي خوب بوديم ولي چند روزه سر چيزاي مسخره دعوامو ...

مال منم همون موقع ک تاپیک زدم تو هم اومدی ک دوس پسرم رفته بودا 4ماه بعدش برگشت ب قصد ازدواج ک قرار بود عید یا نهایت اخر تابستون بیاد ولی 20فروردین کات کرد 

ان شالله خدا همین زودیا بهت یه دختر وپسر ناز بده 

مرسی عزیزم

مال منم همون موقع ک تاپیک زدم تو هم اومدی ک دوس پسرم رفته بودا 4ماه بعدش برگشت ب قصد ازدواج ک قرار ب ...

خيلي اشتباه كردي كه بخشيديش

دندون لقو بايد كند كسي ك بره حتي اگه برگرده مثل قبل نميشه

خداروشكر كه قبل اين ك رسمي بشه شناختيش كه ثبات نداره

خطتو عوض كن منتطر برگشتش نباش سر خودتو گرم كن بخدا ميتوني 

يادته من چقد داغون بودم الان اصلا يادشم نميفتم 

خيلي اشتباه كردي كه بخشيديش دندون لقو بايد كند كسي ك بره حتي اگه برگرده مثل قبل نميشه خداروشكر كه ...

اره اشتباه کردم فهمیدم ک اصلا ازدواج نمیکنه باهام دیگ نه اون برمیگرده نه من 

اره اشتباه کردم فهمیدم ک اصلا ازدواج نمیکنه باهام دیگ نه اون برمیگرده نه من 

ان شالله به وقتش  با يكي كه لياقتتو داشته باشعازدواج ميكني