2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 16 پست
چرا ازش نپرسیدی که نمیخواد بچه دار بشید و موقعش نیست...بشین باهاش درست و حسابی حرف بزن با داد و بیدا ...

به خاطر گرونی ترسیده از پس هزینه هاش بر نیاد ولی من از این ناراحتم، زمانی که خواستم قرص برای بارداری بخورم خواستم یه ماه عقب بندازم به خاطر عمل پای مادرم که میدونم یک ماه باید شبانه روز مراقبش باشم شوهرم نزاشت گفت بخور یا میشی یا نمیشی عقب ننداز بزار هر چی خدا بخواد پیش بیاد منم با یاد بچه اینکه اگر باردار بشم چه خوبه و کی میاد و کلا ذوقشو داشتم یهو گفت پریروز فعلا نه وا رفتم خیلی ناراحت شدم تا امروز هیچی نگفته بودم ولی امروز تو دعوا حرف دلم از دهنم پرید و گفتم 

چقدر سخت درکت میکنم من گاهی وقتا بخاطر اینکه بچه دار نمیشم اینجوری میشیم با شوهرم

خیلی سخته من پارسال همین موقع ها بچه اولمو باردار بودم ولی قلبش تشکیل نشد هر چی صبر کردم مجبور شدم سقط کنم برای همین اینبار تخت معالجه دکتر داشتم پیش میرفتم که. یهو شوهرم مخالفت کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.