2777
2789
عنوان

عدد بتام خيلي نا اميدم كرده

281 بازدید | 31 پست

سلام من تازه واردم ولي هميشه تو سايت نظرات شمارو دنبال ميكردم. بعد يه سقط  پر دردسر و وحشتناك دوباره باردار شدم ولي عدد بتام پايينه و افزايشش كمه ميشه لطفا واسم دعا كنين كه اينبار خدا واسم بخواد و بچم سالم بياد؟ خيلي ترسيدم. دو هفته ديگه بايد برم سونو.  روز ٢٥ سيكم از دادم بتا١٠٠ بود سه روز بعد ٢٤٠.سيكلم ٢٨ روزه است

خدايا نگاهتو ازم نگير...

خیلیم عالیه میارکه 😍😍😍

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

خوبه که عزیزم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگران نباش استرس نداشته باش بسپر بخدا

برا منم دعا کن ۱ساله منتظرم

اینماه ۲ روز عقب انداختم 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

نگران نباش عزیزم ایشالا که سلامت زایمان میکنی منم الان باردارم بی بی چکم مثبت شده منم بچه اولم سقط شد دومی پسر والان ۲۲ ماهشه و بازهم دی ۹۷ سقط و الان باز باردارم فردا قراره برم دکتر 

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.
ممنون خدا كنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ازمايشگاه گفت عددش كمه بايد تكرار شه دكتر كفت استراحت كن شايد زود از دادي

۲۸ سیکل ک خیلی زوده ک دکتراحمقی ک اینو بهت نگفته و استرس بهت داده ..اصلااا جای نگرانی نداره ..اگه بار دوم بتات تغییر نمیکردنگران کننده بود ولی الانکاملا طبیعیه ..استرس برات سمه .وضعیتت نرماله اصلا ب چیری فکر نکن

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نگران نباش عزیزم ایشالا که سلامت زایمان میکنی منم الان باردارم بی بی چکم مثبت شده منم بچه اولم سقط ش ...

قبلی بخاطر هماتوم سقط شد خیلی میترسم توروخدا برای منم دعاکنید این سالم باشه

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.
عزیزم نگران نباش استرس نداشته باش بسپر بخدا برا منم دعا کن ۱ساله منتظرم اینماه ۲ روز عقب انداختم&n ...

واي ايشالله كه خدا واسه همه خوب بخواد😍😍

خدايا نگاهتو ازم نگير...
واي ايشالله كه خدا واسه همه خوب بخواد😍😍

مرسی عزیزم

علائمت قبل آز چی بود؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
نگران نباش عزیزم ایشالا که سلامت زایمان میکنی منم الان باردارم بی بی چکم مثبت شده منم بچه اولم سقط ش ...

اميدوارم همه چي خوب پيش بره واست  سقط تجربه ي سختيه

خدايا نگاهتو ازم نگير...