2777
2789
عنوان

عدد بتام خيلي نا اميدم كرده

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 31 پست
عزیزم نگران نباش استرس نداشته باش بسپر بخدا برا منم دعا کن ۱ساله منتظرم اینماه ۲ روز عقب انداختم&n ...

ایسالا خدا دامنتو سبز کنه به زودی بیای خبر خوب بدی بهمون

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اميدوارم همه چي خوب پيش بره واست  سقط تجربه ي سختيه

هنوز نمیدونم تاخیرم برا چیه

مطمعینم نیستم باردار باشم

ولی خیلی خسته شدم دوس دارم منم مامان شم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
ببین عدد بتا ملاک نیست همین که بعد از ۴۸ ساعت دو برابر بشه کافیه حالا چه میخواد ۵۰ باشه چی میخواد ۲۰ ...

چه قدر اينجا خوبه همه حس همو ميفهمن😍ممنون دعا كنين واسم

خدايا نگاهتو ازم نگير...
ایسالا خدا دامنتو سبز کنه به زودی بیای خبر خوب بدی بهمون

مرسی خانوم گل

انشالله خدا کنه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
اميدوارم همه چي خوب پيش بره واست  سقط تجربه ي سختيه

واقعا خیلی تجربه بد و تلخیه ایشالا برای شماهم همه چی عالی پیش بره

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.
هيچي از سر فضولي از دادم فقط سينه هام درد ميكرد شديد

من برعکس همه ماه ها که سینه درد خیلی شدیدی داشتم و از یه هفته قبل موعد شروع میشد تا ۲ پریودم

اینماه اصلا سینه درد ندارم الا موقع بستن سوتین فقط سینه هام بزرگ‌شدن 

۲۸ سیکل ک خیلی زوده ک دکتراحمقی ک اینو بهت نگفته و استرس بهت داده ..اصلااا جای نگرانی نداره ..اگه با ...

ممنون مرسي كه بهم انرژي ميدي ادم تو اين شرايط نياز داره به شنيدنش😍😍

خدايا نگاهتو ازم نگير...