سلام من تازه واردم ولي هميشه تو سايت نظرات شمارو دنبال ميكردم. بعد يه سقط پر دردسر و وحشتناك دوباره باردار شدم ولي عدد بتام پايينه و افزايشش كمه ميشه لطفا واسم دعا كنين كه اينبار خدا واسم بخواد و بچم سالم بياد؟ خيلي ترسيدم. دو هفته ديگه بايد برم سونو. روز ٢٥ سيكم از دادم بتا١٠٠ بود سه روز بعد ٢٤٠.سيكلم ٢٨ روزه است
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
هيچي از سر فضولي از دادم فقط سينه هام درد ميكرد شديد
من برعکس همه ماه ها که سینه درد خیلی شدیدی داشتم و از یه هفته قبل موعد شروع میشد تا ۲ پریودم
اینماه اصلا سینه درد ندارم الا موقع بستن سوتین فقط سینه هام بزرگشدن