ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
چند روز لکه بینی بود دردهای پریودی داشتم بعد تبدیل ب خوتریزی سبک شد الان روز هفتم هشتمه خونریزیم بیشتر شده.هفته قبلش پاک شده بودم. کلا سه چهار روز سالم بودم تو این سه هفته
دو سه روز کیت تخمک گذاشتم اصلا خط نمیوفتاد درحالیکه زمان تخمک گذاریم بود.فهمیدم مشکلی هست رفتم دکتر دکتر یه کیست پنج سانتی دید. ارجاع داد ب سونگرافی ک واژینال شم
برو دکتر شاید قرصه مناسبت نیست شاید نیاز باشه مدلش رو عوض کنه
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من سیکل پریودام 27 روز بود ولی سه ماهی بود 25 روز شده بود بعد سه ماه بازم 27 ام پری شدم ولی این 23 روز بعد پری شدم خون ریزی کمی دارم و زود زود گرسنه میشم و جوش زدم خیلی هم جوش دردناکی هس
شنبه پیش رفتم دکتر تازه فردا نوبت سونومه .الانم خونریزی دارم ک شدیده اعصابم خورده جایی ام ک دکتر درست و حسابی نیست یدونه هست ک باید چند روز منتظر باشیم