2777
2789
مایه دار نیستیم عزیزم اما اگه یه سر بری بازار میبینی چه وضعیه

میدونم عزیزم حق داری من که پولشونداشتم کل جهیزیموازخیریه گرفتم😔

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یخچال۳۰میلیون ولمون کنین بابا چه خبرتونه..الان همین یخچال سامسونگ والجی و اسنوا و رو قیمت کنین خیلی کمتر از این در میاد..تازه اسنوا جنسه خوبه..ایرانی ارزونتر از اینم هست

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤
اخه خوب مصلا یه کالایی مثله یخچالو که قرار باشه ۲۰ سال استفاده کنی بهتره مارک خوب تهیه کنی که هی پول ...

اونکه ارع ماهم مارک خوب گرفتيم ولي از اين معموليا که يخچال بالا و فريزر پايين هوم بار هم داره😊 اوايل گروني شد حدود 3 تومن

گازمو طرح فر گرفتم.لباسشوويم الجي تلويزيونم هم الجي

43 اينچ

من سعي کردم ساده باشه

همه کارايي که اينا ميکنن اون گروناهم ميکنن😅😅😅

وا عزیزم من جهازم خیلی شیک و عالی یک سال و هفت ماه پیش شد50تومن همه هم تعریف میکردن بااینکه خیلی خان ...

فرش تبریز داشتید شما؟؟ 

تابلو فرش ابریشم؟؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
تمام فرشای من دستبافه تبریزه  یخچالم ویرپول امریکاس اون سال ۱۵ تومن شد  سرویسه چوبم تمام ...

ی عکس بزارببینیم خب

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺