2777
2789
چقد مثلا ؟ قیمت دستت هست؟

نه عزیزم قیمت ندارم

میتونی یه جستجو تو دیجی کالا کنی

اگه با کالای دست دوم مشکلی نداشته باشی دیوار و شیپور هم گزینه مناسبی برای گشت زنی ان

من کسی رو مشناسم که میگرده بهترین اجناس و تر و تمیزتریناشون رو توی سایت ها پیدا میکنه و میخره

مو هم نمیزنه با دست اول

اگه دستت خالیه دست دو تمیز با قیمت مناسب پیدا کن بخر

آیه نازل نشده که جهاز دست یک باشه

حالا نظر من بود

ولی بر حسب تجربه میگم که من دست کم پنجاه درصد وسایلی که برای جهازم گرفتم بلااستفاده و غیر ضروری بود

ای کاش پولشو جای دیگه هزینه میکردیم

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
ای مرفح بی درد😂

بخدا من تک دخترمم 

سطحه خانواده همسرمم بالا بود ، سنمم ۱۹ بود پدرمم فوت شده بود اگه درست حسابی بهم جهاز نمی دادن می گفتن دختترو دک کردن چون پدر بالا سرش نیوده

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرت و پرت نخریدم😐😂

ایول😂

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺
گفتم جهیزیه معمولی و ابرومند، ۴ تا تیکه ام با پسره

عزیزم اصلا اصلا اصلا وسایل بیخود و اضافی نگیر. مثلا بخارشو سرخ کن توستر اتوپرس, حتی مایکروفر اصلا استفاده نمیشه. نیاز نیس حتما وسایلات مارک ال جی یا سامسونگ باشه, والا خونه بابام ۱۵ ساله یه لباسشویی ایرانی دارن عین چی تمیز میشوره آخم نگفته

یا نیاز نیس چند دست قابلمه و سرویس غذاخوری بخری

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
میدونم عزیزم حق داری من که پولشونداشتم کل جهیزیموازخیریه گرفتم😔

عزیزم خوشبخت بشی جهیزیه و اینا همش حرفه پول همیشه به دست میاد

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐