2821
2789
این خواهر من مارک بازه .. همه چیش مارک ایتالیایی و المانی ولی منم مثه تو مظلومم از همین الان به خانو ...

والا من زياد به مارک و اينا اعتقاد ندارم به قول دوستمون همشون چشم و هم چشميه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی رو عزیزم؟😊 ما خیلی ساده و کوچولو موچولو ازدواج کردیم جفت خونواده ها باهم راه اومدن  دراصل ...

چققققدر لذت بخشه اينجورى زندگى رو ساختن.

من وسايل اساسى رو اول زندگى داشتم. ولى مثل جهاز اطرافيانم تو خونه ام دكورى و تابلو و اكسسورى نبود. اونا رو كم كم با شوهرم خريديم. لذتى كه ديدن اين خورده ريزا بهم ميده، اون وسيله هاى گرونى كه بابام خريد، نميده.

خوشبخت بشين

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
والا من زياد به مارک و اينا اعتقاد ندارم به قول دوستمون همشون چشم و هم چشميه

من خودمم همینجورم اما ایشون یکم مشکل دارن خاناوده رو دچار مشکل کردن :)) جفتمون یکساله عقدیم بعد اون الان میخاد عروسی کنه ولی ما فعلا قصد عروسی نداریم 

من خودمم همینجورم اما ایشون یکم مشکل دارن خاناوده رو دچار مشکل کردن :)) جفتمون یکساله عقدیم بعد اون ...

پس عپ هم بستگي به طرف داره هم به منطقه اي زندگي ميکنيم طرف ما که قيمتا تقريبا خوبه

چققققدر لذت بخشه اينجورى زندگى رو ساختن. من وسايل اساسى رو اول زندگى داشتم. ولى مثل جهاز اطرافيانم ...

مرسی 

بعضی وقتا که دیگه خسته میشم به شوهرم میگم این جهاز کامل کردن منو پیر کرد النگوهامو فروختم که سرویس چوب بخریم تو عقد اما چندماه اول زندگیمم با خانواده همسرم غذا میخوردم گاز و کابینت اینا که نداشتیم کم کم دیدم بیشتر ازاین کنار هم بودن دیگ نمیشه باید جدا بشیم حلقه ی عقد و نامزدی خودم و همسرم و گوشواره مم فروختم که بتونیم کابینت بزنیم و سینک و گاز و هود بخریم و ادامه داستان

حالا نصفشم برات نگفتم درکل مثل تازه عروسای این دوره زمونه نبودم😊درحالی که تو مجردیم فک میکردم این سبک از زندگی خیلی مسخره و اشتباهه اما من هرکاری کردم فقط به خاطر همسرم بود وقتی که یکی از برنامه ی زندگیمونو جلو میبردیم و مینشستیم روبه روی هم میگفتیم خب خداروشکر اینم خریدیم حالا بریم بعدی خیلی لذت بخشه

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
مرسی  بعضی وقتا که دیگه خسته میشم به شوهرم میگم این جهاز کامل کردن منو پیر کرد النگوهامو فروخت ...

خوشبحالت کاش منم صبر و تحمل تورو داشتم.ولی ندارم.نمیتونم از چیزایی که دوس دارم و آرزوشونو دارم بگذرم

دل مرنجان که زهردل به خدا راهی هست
شهر فرش کجاست  قمه؟  مبل مرتضی کجاست اینترنتی میشه سفارش داد؟

مرتضی گرد آدرس محلشه همه کارگاه مبل سازیه تو گوگل بزن آدرسشو میده . شهر فرشم تهرانه من شعبه میدون حرشو رفتم

این نیز میگذرد 
مرسی  بعضی وقتا که دیگه خسته میشم به شوهرم میگم این جهاز کامل کردن منو پیر کرد النگوهامو فروخت ...

😊😊😊😊 خيلى عاليه

من نميدونم چقدر همسرت تو اين راه كمك كرده، اما بهتر بود انقدرم راحت همه ى طلاهات رو زود نميفروختى. تو زندگى اگه زن يك قدم از نظر مالى بر ميداره، مرد بايد ١٠ تا قدم برداره.

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
بفرما همين الان😀

عزیزم مبلات بسیارشیکه اماایکاش فرشتم رنگش همخونی داشت درکل درجه یک دادی این قیمت شده

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

من مرداد پارساا عروسی م بود، حدود ۱۰۰تومن جهاز خریدم. الان شاید فقط حدودا از ۲۰تومنش دارم استفاده می کنم. بقیه رو حتی کارتنشو باز نکردم. فقط چیزایی ک واقعا ضروری هستن رو بخر😑

یه صلوات مهمونم می کنین؟
2828
2791
2779
2792