2821
2789
مطمئنی تو ایرانی؟ مختصرترین جهیزیه ام بخای بگیری عزیزم ن 100 میلیون میشه الان .. بعد تا دیر نشده بجن ...

من ۴ سال پیش جهیزیه گرفتم . بله عزیزم مطمئنم که میگم 

این نیز میگذرد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۴ سال پیش جهیزیه گرفتم . بله عزیزم مطمئنم که میگم 

نه دیگه فک کنم از سونامی قیمتا بی خبری :)) ماشین لباسشویی تا خرداد 97 بود 2ونیم مرداد نود و هفت شد 5تومن .. شهریور نود هفت شد 8تومن بعد اونم تقریبا تو هیمن رننج موند! دیگه وای به حال بقیش .. از چهارسال پیش خیلی عوض شده خواهر 

عزيزم همسرم يخچال و گاز و لباسشويي و تلويزيون و فرش  و موکت و ميزم خودش خريد که همشون اويل گرون ...

خوب ما هم چیز گرون نگرفتیم چیزای متوسط گرفتیم ولی این قیمت واقعا منطقی نیس .. هرجور میدونی اشنالله خوشبخت بشی عزیزم :)

خوب همون 4تومنم تو حساب کن با 6 تومن ماشین لباسشویی و 12تومن یخچال و دوتومن تشک .. 10تومن سرویس خواب ...

چه خبره ۱۲ تومن یخچال ؟؟ امرسان ایرانیه کاراییشم عالیه ۳۵۰۰ .ماشین لباسشویی دوو یا اسنوا بگیر خیلیم خوب کار میکنن ۴۵۰۰ مبل برو مرتضی گرد سفارش بده بهترینش ۳ تومن درمیاد همین شهر فرشم هفته پیش رفتم من دوتا ۹ متری خوشگلم بود باهم ۵ تومن میشد . 

این نیز میگذرد 
عزیزم شما کجای هستین؟خانواده شوهرت بروت نمیارن؟

چی رو عزیزم؟😊

ما خیلی ساده و کوچولو موچولو ازدواج کردیم جفت خونواده ها باهم راه اومدن 

دراصل قرار بود همسرم اونا رو بخره اما فقط یخچال خرید طلاهامو تو عقد فروختم دادم به همسرم که باهاش فرش و بوفه و تخت و کمد دراور و اینه شمعدون خرید

تا یکسال اول زندگیم تلویزیون نداشتم ۸ ماهه خریدم مبل ندارم لباسشویی ندارم خونمون سرامیک بود یدونه فرش خریدیم انداختیم وسط نصف خونمون خالی بود نمیتونستیم مهمون دعوت کنیم عذاب شده بود برام الان ۴ ماهه یه فرش دیگه خریدم راحت شدم الانم داریم پول پس انداز میکنیم که لباسشویی و مبل بخریم

تو عقد بالای خونه باباشو ساخته بود نه گاز کشی شده بود نه کابینت داشت اول گازکشی کردیم بعدش ۷ تومن به خاطر ساخت خونه قرض داشت اونو دادیم بعدش کابینت زدیم و گاز رومیزی خریدیم بعدش تلویزیون بعد فرش الانم که  تو فکر مبل و لباسشوییم یک و پونصدم باید شیربها میداد که بابام ازش نگرفت همه میگفتن پس دیگه رخت دامادو بزارید خودش بخره امابابام قبول نکرد لباس دامادی هم براش گرفتیم

جهیزیه ای هم که من اوردم سمت ما دقیقا همینقدر میبرن و همه ی درشتهارو پسر میاره اما من درشتاشو نصفشو با طلاهام خریدم نصفشم بعداز عروسیم

اما من و همسرم عاشق همیم و هیچکدوم اینا باعث نشد مشکلی و دعوایی بینمون بوجود بیاد

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
اون يخچالي که ما گرفتم اونموقع 2700 الان شده 6 تومن

این خواهر من مارک بازه .. همه چیش مارک ایتالیایی و المانی ولی منم مثه تو مظلومم از همین الان به خانوادمم گفتم چخبره این جهیزیه فوقش خرابم شد میریم یکی دیگه میخره بهتر اینه یه جا پیاده بشیم :))

نه دیگه فک کنم از سونامی قیمتا بی خبری :)) ماشین لباسشویی تا خرداد 97 بود 2ونیم مرداد نود و هفت شد 5 ...

نه عزیزم دیگه اینجوریم نیست ۱۰ روز پیش مامانم یخچالو گاز و ماشین خرید. یخچال امرسان ۳۵۰۰ گاز فردار تکنو ۲۸۰۰ ماشین ال جی ۶ کیلویی ام خرید۶ تومن . واسه شروع زندگی قیمتو مارک که نباید اولویت باشه بخچال خودم هیمالیاس ۴ ساله داره کار میکنه خیلی ام راضی ام .چشم و هم چشمی پدر مردمو درمیاره آخرش

این نیز میگذرد 
عزیزم همون ایرانیه شده همین قدر :)

مگه ایرانی چشه ؟؟؟؟ یخچال من هیمالیاس ۴ ساله دارم ازش استفاده میکنم کوچیکترین خرابی نداشته خداروشکر .یه ایرانه و یه چشمو هم چشمی فقط

این نیز میگذرد 
2828
2791
2779
2792