2777
2789

از من میشنوید اصلا وسیله اضافی نگیرید، من یدونه از وسیله هایی که میدونستم ممکنه به کارم نیاد نگرفتم. فقط جا تنگ کنه. همه چی رو هم مارکای خوب و جنس درست حسابی گرفتم.بابامم علاوه بر جهیزیه کمکمون کرد خونه خریدیم. 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم سال ۹۶ مرداد جهزیه خریدم کلا شد ۲۰ میلیون فرش و لباسشویی و تلویزیون و سرویس چوب و یخچال و گاز&n ...

شماچیزی نخریدی که گرونارو ایشون خریدن

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
پس من که ميگم با بيست تومن جهيزيم تموم ميشه چي😂😂😂😂😂 فک کنم من دوقوز آبادم البته هفت تيکه با ه ...

عزیزم همون هفت قلم چی بود؟ ما یخچال گرفتیم واس خواهرم 20 میلیون که حالا اگر شماها بخایید معمولیشم بگیرید از 12میلیون شروع میشه قیمت یخچال! خوب کمترینشم که در نظر بگیریم 12 بگیرن این دختر خانم ماشین لباسشویی هم از 6میلیون به بالاس .. بخاییم کمترین کالا رو حساب کنیم 6میلیون +12 = 18 .. بعد اون فرش که حدود 2800 هر یک دونه فرشه! ال ای دی 10تومنه! ..گاز از 4میلیون به بالاس .. تا اینجا شد 34800 .. بعد اون میرسه به پلاستیکا که کمترین قیمت بخایید بردارید 2 تومن یا دونیم پاتون در میاد .. هر کدوم از وسایل برقی هم بخایید بگیرید دست کم یک میلیون!  بعد اون نوبت پردس که از 2تومن به بالاس .. جاروبرقی دومیلیون به بالاس! اتو همینطور .. کمد و تخت 10میلیون میشه .. تشک خواب دومیلیون! تازه خورده ریزه های جهیزیه ام هست مثل لوازم اشپزخونه! بعدم برای خواهرم ما رفتیم خورده ریز بگیریم هفته پیش به دلایلی نخریدم میز اتو رو میگفت 90 تومن دو هفته بعد رفتیم گفتن 128 الی 130 تازه اگرم مارک بخایی 220 این حرف بازاریه بود دقیقا! شما هم نمیخاد بخندی از من میشنوی زودتر برو بگیر! بعدم شما اقا داماد لطف کردن هفت قلمشو دادن برای همین شما نفهمیدی! خلاصه این خورده ریزه هام میشه 10تومن ..

دخترا خواهش ميكنم انقدر پول پاى وسيله هاى غير ضرورى نديد. من پدرم پولدار بود، از لحاظ مالى اصلا نه ت ...

الان با این گرونی کی میتونه غیر ضروری بخره واقعا سرسام اور وسیله ها 

بعضی شهر ها چه خوب مرد هم باید چند تیکه وسیله داشته باشه شهر ما فقط ی تی وی یه قالی اونم قالی اکثریت  نمیارن فقط تی وی

برام  دعا کنید خیلی محتاج دعا شما عزیزان هستم   
والاه مبل داریم با ۴ تومن جمع میشه و معمولیه مبل سفارشیم داریم ۴۰ میلیون لاکچریه چون گفت جهزیه معمول ...

خوب همون 4تومنم تو حساب کن با 6 تومن ماشین لباسشویی و 12تومن یخچال و دوتومن تشک .. 10تومن سرویس خوابو .. 2تومن فرشو .. اتو و پرده همین الان با چهارتا قلم شد 40 میلیون! مسئله اینه که تورم بالاست خواهر من

شماچیزی نخریدی که گرونارو ایشون خریدن

من وسایل برقی و لوازم اشپزخونه رو خریدم

چرخ گوشت سرخ کن ابمیوه گیری توستر اتو جاروبرقی چای ساز اسنک ساز و خورده ریزا

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

فرشاتون دستبافته؟؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
عزیزم همون هفت قلم چی بود؟ ما یخچال گرفتیم واس خواهرم 20 میلیون که حالا اگر شماها بخایید معمولیشم بگ ...

عزيزم همسرم يخچال و گاز و لباسشويي و تلويزيون و فرش  و موکت و ميزم خودش خريد که همشون اويل گروني شد 12

من سرويس چوب بايد بگيرم مبل پرده لوازم برقي چرخ گوشت و جارو برقيو ...چيزاي ديگه سرويس چيني الان کمترينش 2ميليون قاشق چنگال کمترينش 1800

سرويس پذيراييم فقط شد 2 ميليون خيلي چيزاي خورده ريز ديگه فرش آشپزخونه

پس نگين که شما نفهميدي.فقط 7 تا تيکه بزرگ نيست در ضمن من همون تيکه بزرگو جوري برداشتم که همسرم بهش فشار نياد بخاطر همين شد 12 تومن وگرنه ميتونستم بيشتر بردارم